Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 128 10
Sex Studio
139284
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπερα συναδελφοι! να πω οτι η συνευρεση εγινε στο βενους 2.
Η ριτα λοιπον..το προσπαθουσα αρκετο καιρο να παω μαζι της και τελικα τα καταφερα σημερα!
Εμφανιση κοπελας: Δεν εχει ασχημη φατσα ,ουτε ειναι η πολυ ομορφη..εμενα με ψιλο αρεσε να πω την αληθεια.
Σωμα μετριο..οταν γυρισε την πλατη ψιλο καμπουριαζε η ετσι μου φανηκε, ωραιος κωλος θα ελεγα απο τα δυνατα σημεια πανω της.
Εκει που τα χαλαει πολυ...ειναι εντελως αβυζι,μονο ρωγα θα βρειτε.
Στα του αγωνα: αρκετα προκαταρκτικα με γλωσσοφιλα και αφηνει δαχτυλο! εχει ενα θεματακι ομως..βαζει συνεχεια λιγο τζελ η κρεμα δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο.
Πιπα καλη...αλλα δεν την αφησα αρκετη ωρα,την γυρισα στα 4 και τελειωσα εκει.
Ισως την ξανασυναντησω,ισως οχι! μου θυμισε αρκετες κοπελες που εχουν περασει απο την πολη μας για λιγο και κανανε αυτα που κανει η ριτα.
Για μενα δηλαδη δεν ειναι κατι το φοβερο..σιγουρα ομως αν αποφασισετε να πατε δεν θα κλαψετε τα λεφτα σας!
Τελος να πως οτι το δωματιο ηταν ψιλο απαραδεκτο..δεν ειχε κρεμαστρα, μωρομαντηλα, αποσμητικο και αντισηπτικο..μονο κωλοχαρτο και σαπουνι.
ασε που ο τσατσος μου εφερε μια πετσετουλα..δεν ειχε στο δωματιο αλλη.
Η ριτα λοιπον..το προσπαθουσα αρκετο καιρο να παω μαζι της και τελικα τα καταφερα σημερα!
Εμφανιση κοπελας: Δεν εχει ασχημη φατσα ,ουτε ειναι η πολυ ομορφη..εμενα με ψιλο αρεσε να πω την αληθεια.
Σωμα μετριο..οταν γυρισε την πλατη ψιλο καμπουριαζε η ετσι μου φανηκε, ωραιος κωλος θα ελεγα απο τα δυνατα σημεια πανω της.
Εκει που τα χαλαει πολυ...ειναι εντελως αβυζι,μονο ρωγα θα βρειτε.
Στα του αγωνα: αρκετα προκαταρκτικα με γλωσσοφιλα και αφηνει δαχτυλο! εχει ενα θεματακι ομως..βαζει συνεχεια λιγο τζελ η κρεμα δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο.
Πιπα καλη...αλλα δεν την αφησα αρκετη ωρα,την γυρισα στα 4 και τελειωσα εκει.
Ισως την ξανασυναντησω,ισως οχι! μου θυμισε αρκετες κοπελες που εχουν περασει απο την πολη μας για λιγο και κανανε αυτα που κανει η ριτα.
Για μενα δηλαδη δεν ειναι κατι το φοβερο..σιγουρα ομως αν αποφασισετε να πατε δεν θα κλαψετε τα λεφτα σας!
Τελος να πως οτι το δωματιο ηταν ψιλο απαραδεκτο..δεν ειχε κρεμαστρα, μωρομαντηλα, αποσμητικο και αντισηπτικο..μονο κωλοχαρτο και σαπουνι.
ασε που ο τσατσος μου εφερε μια πετσετουλα..δεν ειχε στο δωματιο αλλη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Προς διαχειριστες..Αν γινεται ας μπει η κριτικη μου στο σωστο μαγαζι.