Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 112 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αλεξάνδρα από το νησί της Αφροδίτης όπως παρουσιάζεται. Κουλ

Μπήκα στην αρχή για απλό με το 40αρι για δοκιμή. Έκανα ένα ελαφρύ ντουζάκι για αρχή....κ τι βλέπω! Οι σαγιονάρες είναι του Μεγάλου ΠΑΟΚ(Ναι!)!
Έρχεται μετά από λίγο το μωρό, αρκετά μαυρισμένο από 2-3 σολαριουμ όπως μου είπε!Ματάκι
Ωραία προκαταρκτικά, χωρίς φιλιά! Φοβερή επιδερμίδα που την περιποιείται με διάφορες κρέμες. Απόλαυσα τα βυζάκια της με τις μαύρες ρωγες. Πλατύ χαμόγελο
Στο κυρίως μενού στην πίπα δίνει πόνο το μωρό ,κυρίως στα αρχιδια. Τον χτυπάει κ κάποιες φορές στις βυζάρες της!
Στον πρώτο γύρο μόνο ιεραποστολικα την γαμησα την γκαβλιαρα! Τελείωνω κ της λέω..." Έλα κ για 2ο γύρο!"
Μου απαντάει..."Είσαι τούμπανο μωρό μου!"(ΠροσκύνημαΠροσκύνημα)
Στον 2ο γύρο γίνανε τα ίδια με περισσότερες στάσεις...ειδικά στα 4 κ η τελευταία που ανέβηκε από πάνω μου με ανάποδο cowgirl και να πηγαίνει η κωλαρα της πάνω κάτω έντονα ήταν όλα τα λεφτά!:kiss-mark:

Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος από το μωρό κ ας μην κάνει βρώμικα κόλπα! Για 1 μέρα είχα την μυρωδιά της απίστευτης κρέμα της από το σώμα της!Ναι!....Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Douross, ST@Lone, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2021
εκανες βουτια στη σουπα με ψωμακι η τ εφαγες σκετο το γιουβαρλακι; Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
24 Ιανουαρίου, 2023
Δυνατή η Αλεξάνδρα, η μόνη που αξίζει αυτο τον καιρο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2