Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 56 10
Sex Studio 129589
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Είχα ένα δώρο από άλλο πορνοσάιτ για μια επίσκεψη 50 ευρώ απλό πρόγραμμα στο Κροκέων 6
Είχα λοκάρει την Λάνα που έχει εμφάνιση στρίππερ και δίνει (επιλεκτικά) και κωλαράκι... είχα πληροφορηθεί και από τον Ξούρα πως τα παίρνει και στο στόμα... οπότε θα έδινα +100 και θα έπαιρνα μία ώρα με κώλο και CIM... έτσι νόμιζα...
γιατί όπως αποδείχτηκε αντί να σκάσω 100 έπρεπε να δώσω μόνο ένα 50ρικο έξτρα, να πάρω μόνο μισάωρο και να σκάσω το άλλο 50ρικο στην κοπέλα έξτρα για τον κώλο... βέβαια επειδή όμως είχα μείνει με ένα 20ρικο πάνω μου μόνο ΔΕΝ γάμησα κώλο όπως καταλαβαίνετε... το δε 20ρικο μου το πήρε για το CIM... (δεν μας τάπες αυτά ΠαλιοΞούρα...)
Το ερώτημα είναι τα αξίζει η Λάνα αυτά τα λεφτά?
ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! είναι μουνάρα και με τρομερή διάθεση στο γαμήσι... μου την σπάνε τα πλαστικά βυζιά αλλά τι να κάνουμε δεν μπορόύμε να τα έχουμε όλα.... ΚΟΠΕΛΑΡΑ!!!! με σέρβις καλής βίζιτας... προτείνεται 20λεπτο στα 80 με ελεύθερο στοματικό +20 CIM για τους μερακλήδες +50 ο κώλος για τους γλεντζέδες... λίγο ακριβό αλλά τα αξίζει, τα κάνει όλα δε με το χαμόγελο... κρίμα που μπερδεύτηκα με τα λεφτά και δεν μου φτάσανε για να πάρω και κώλο... θα ήταν το απόλυτο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Lana
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
170€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
clonarius
Ανώτερος
28
Πόντοι:
5.946
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, geroksouras, giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2021
170 ευρω για μισαωρο?! οχι κουκλε μου δεν αξιζει σε καμια περιπτωση,εκτος αν καταλαβα λαθος τη περιγραφη σου
review reaction 1 Nionios(2)
21 Αυγούστου, 2021
Αυτή η λανα με έχει ψήσει κ εμένα, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί κερνούσε φολες αβερτα κ το σκέφτομαι.
22 Αυγούστου, 2021
στο σύνολο 170 πήρε το μαγαζί για μία ώρα
αλλά είπαμε είχα φρη ένα 50ρικο... οπότε για την τσέπη μου 120...
απλά δεν γάμησα κώλο, πιστεύω καλύτερα θα πέρναγα με 80+20 cim +50 anal για μισάωρο...
πολύ ακριβό το ξέρω... αλλά καιρό είχα να δω τέτοια εργάτρια...
24 Αυγούστου, 2021
εγω παντως την πετυχα noob πριν αρχισει η πολιτικη των +20 στο δωματιο
δεν ακουσες τον παππουΓερο-μύστης
γκαντεμη Χεχε!

αλλα ξερω ξερω
εμενα με αγαπανε ολα τα γραφεια και τα στουντιο στην Αθηνα οπως ειπε καποιοςΜαλακία
G
geroksouras
review reaction 4 clonarius
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4