Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 56 10
Sex Studio
129589
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Είχα ένα δώρο από άλλο πορνοσάιτ για μια επίσκεψη 50 ευρώ απλό πρόγραμμα στο Κροκέων 6
Είχα λοκάρει την Λάνα που έχει εμφάνιση στρίππερ και δίνει (επιλεκτικά) και κωλαράκι... είχα πληροφορηθεί και από τον Ξούρα πως τα παίρνει και στο στόμα... οπότε θα έδινα +100 και θα έπαιρνα μία ώρα με κώλο και CIM... έτσι νόμιζα...
γιατί όπως αποδείχτηκε αντί να σκάσω 100 έπρεπε να δώσω μόνο ένα 50ρικο έξτρα, να πάρω μόνο μισάωρο και να σκάσω το άλλο 50ρικο στην κοπέλα έξτρα για τον κώλο... βέβαια επειδή όμως είχα μείνει με ένα 20ρικο πάνω μου μόνο ΔΕΝ γάμησα κώλο όπως καταλαβαίνετε... το δε 20ρικο μου το πήρε για το CIM... (δεν μας τάπες αυτά ΠαλιοΞούρα...)
Το ερώτημα είναι τα αξίζει η Λάνα αυτά τα λεφτά?
ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! είναι μουνάρα και με τρομερή διάθεση στο γαμήσι... μου την σπάνε τα πλαστικά βυζιά αλλά τι να κάνουμε δεν μπορόύμε να τα έχουμε όλα.... ΚΟΠΕΛΑΡΑ!!!! με σέρβις καλής βίζιτας... προτείνεται 20λεπτο στα 80 με ελεύθερο στοματικό +20 CIM για τους μερακλήδες +50 ο κώλος για τους γλεντζέδες... λίγο ακριβό αλλά τα αξίζει, τα κάνει όλα δε με το χαμόγελο... κρίμα που μπερδεύτηκα με τα λεφτά και δεν μου φτάσανε για να πάρω και κώλο... θα ήταν το απόλυτο...
Είχα λοκάρει την Λάνα που έχει εμφάνιση στρίππερ και δίνει (επιλεκτικά) και κωλαράκι... είχα πληροφορηθεί και από τον Ξούρα πως τα παίρνει και στο στόμα... οπότε θα έδινα +100 και θα έπαιρνα μία ώρα με κώλο και CIM... έτσι νόμιζα...
γιατί όπως αποδείχτηκε αντί να σκάσω 100 έπρεπε να δώσω μόνο ένα 50ρικο έξτρα, να πάρω μόνο μισάωρο και να σκάσω το άλλο 50ρικο στην κοπέλα έξτρα για τον κώλο... βέβαια επειδή όμως είχα μείνει με ένα 20ρικο πάνω μου μόνο ΔΕΝ γάμησα κώλο όπως καταλαβαίνετε... το δε 20ρικο μου το πήρε για το CIM... (δεν μας τάπες αυτά ΠαλιοΞούρα...)
Το ερώτημα είναι τα αξίζει η Λάνα αυτά τα λεφτά?
ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! είναι μουνάρα και με τρομερή διάθεση στο γαμήσι... μου την σπάνε τα πλαστικά βυζιά αλλά τι να κάνουμε δεν μπορόύμε να τα έχουμε όλα.... ΚΟΠΕΛΑΡΑ!!!! με σέρβις καλής βίζιτας... προτείνεται 20λεπτο στα 80 με ελεύθερο στοματικό +20 CIM για τους μερακλήδες +50 ο κώλος για τους γλεντζέδες... λίγο ακριβό αλλά τα αξίζει, τα κάνει όλα δε με το χαμόγελο... κρίμα που μπερδεύτηκα με τα λεφτά και δεν μου φτάσανε για να πάρω και κώλο... θα ήταν το απόλυτο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Lana
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
170€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
αλλά είπαμε είχα φρη ένα 50ρικο... οπότε για την τσέπη μου 120...
απλά δεν γάμησα κώλο, πιστεύω καλύτερα θα πέρναγα με 80+20 cim +50 anal για μισάωρο...
πολύ ακριβό το ξέρω... αλλά καιρό είχα να δω τέτοια εργάτρια...
δεν ακουσες τον παππου
γκαντεμη
αλλα ξερω ξερω
εμενα με αγαπανε ολα τα γραφεια και τα στουντιο στην Αθηνα οπως ειπε καποιος