Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 66 10
Sex Studio
125739
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βλάντα λοιπόν, θα γράψω πιο πολύ μια κριτική ως συμπέρασμα από τις 4 καταθέσεις που έχω κάνει μαζί της! Στην αρχή όταν την έβλεπα ήμουν διστακτικός κ δεν έμπαινα!
Αλλά το πορνοενστικτο κ κάποιες κριτικές με λύγισαν.
Δίνει απλόχερα γλωσσοφιλα και στα προκαταρκτικά κ στον αγώνα. Δίνει πολύ έμφαση στα αρχιδια, στα σαλιωνει για τα καλά!
Η πίπα της ορισμένες φορές φτάνει σε σημείο, ώστε με την γλώσσα της να θέλει να ακουμπήσει κ αρχιδια ,ενώ είναι ήδη μπουκωμενη!
Στον αγώνα σκυλί του πολέμου, γαμιεται πολύ καλά....μου έχει μείνει σαν εικόνα, όταν έβγαινα από μέσα της για να της τα δώσω πάνω στα βυζάκια της , το μουνι της ήταν τόσο ανοιχτό που λέω... " Τι πεινασμένη μήτρα έχεις μιλφαρα μου!"
Εξαιρετικό τιπς είναι που το αφήνει με αξυριστη γραμμή η γκαβλιαρα!!!
Αλλά το πορνοενστικτο κ κάποιες κριτικές με λύγισαν.
Δίνει απλόχερα γλωσσοφιλα και στα προκαταρκτικά κ στον αγώνα. Δίνει πολύ έμφαση στα αρχιδια, στα σαλιωνει για τα καλά!
Η πίπα της ορισμένες φορές φτάνει σε σημείο, ώστε με την γλώσσα της να θέλει να ακουμπήσει κ αρχιδια ,ενώ είναι ήδη μπουκωμενη!
Στον αγώνα σκυλί του πολέμου, γαμιεται πολύ καλά....μου έχει μείνει σαν εικόνα, όταν έβγαινα από μέσα της για να της τα δώσω πάνω στα βυζάκια της , το μουνι της ήταν τόσο ανοιχτό που λέω... " Τι πεινασμένη μήτρα έχεις μιλφαρα μου!"
Εξαιρετικό τιπς είναι που το αφήνει με αξυριστη γραμμή η γκαβλιαρα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2021
Η Βλάντα είναι η Ουκρανέζα που εμφανίζεται με καυλιάρικα εσώρουχα (κάλτσες-ζαρτιέρες); Που βρίσκεται συνήθως;
D
dorcel
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1