Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Μανταλίνα είναι μια κοπέλα από τη Ρουμανία [νομίζω], η οποία γνωρίζει ελληνικά . Κάποιοι συναγωνιστές γράφουν ότι είναι από την Ουγγαρία.
Ηλικιακά είναι γύρω στα 25-26. Είναι κοντούλα, μαυριδερή με κάπως άγριο πρόσωπο και από τη μέση και κάτω σφριγηλή και με σωστές καμπύλες
[ξεχωρίζει κυρίως η κωλάρα της]. Γενικώς το σώμα της είναι σφιχτό και σφριγηλό. Όλο αυτά τα χρόνια έχω περάσει 4-5 φορές μαζί της με το απλό
πρόγραμμα των 30 ευρώ [ίσως μια από αυτές να πήρα το χαλαρό πρόγραμμα των 40 ευρώ]. Η τελευταία φορά ήταν πριν κανα χρόνο. Αυτά που θα
γράψω αποτελούν ένα μέσο όρο των σκηνικών. Μετά από ελάχιστο χαμούρεμα έβαζε το προφυλακτικό και άρχιζε πίπα. Μετά ανέβαινε από πάνω,
μετά στα 4 με την κωλάρα της και μετά εγώ από πάνω. Το τέλος ερχόταν σε διάφορες στάσεις [είτε αυτή από πάνω, είτε στα 4 είτε με φραπέ στο τέλος].
Θα έλεγα ότι γενικώς η επίδοσή της και η συμπεριφορά της ήταν κυμαινόμενη. Οπότε αν σας άρεσε η περιγραφή της εμφάνισης δοκιμάστε να περάσετε
[ούτως ή άλλως δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά πιπίνια που είναι όμορφα, ξέρουν ελληνικά και είναι σταθερά στη βραδινή βάρδια], αλλά έχετε υπόψη σας
ότι δεν είναι σίγουρο το πόσο καλά θα περάσετε!
Εμφάνιση : 8/10
Επίδοση : 6- 6,5/ 10

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2020
Όνομα κοπέλας
Μανταλίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
97
Πόντοι:
2.460
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Wandererwonder, alpula, Tiger Ver.

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού