Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 110 10
Sex Studio
454910
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Γενικά τόσο καιρό είχα θετικές εμπειρίες από Λατινική Αμερική..Έβλεπα καιρό τη Vanessa (από Ισπανία λέει αρχικά αλλά μετά παραδέχεται πως είναι από Βενεζουέλα) , και λέω δε γίνεται θαναι τουλάχιστον στα ίδια στάνταρ..Λοιπόν με το που παίρνω απλό πρόγραμμα και ΑΦΟΥ υπήρξε υπόδειξη από την τσατσά πως η κοπέλα δεν είναι ΜΟΝΟ για απλό πρόγραμμα , μπαίνει μέσα , λέει ένα γεια και βγάζει καπότα..Λέω ούτε καν το σουτιέν δεν βγάζει τπτ; Μου λέει ξάπλωσε και χωρίς καν να καβλώσω πάει να μ την περάσει..ούτε στήθος άφηνε ούτε μαλλί ούτε τπτ..όπως καταβαίνετε με το ζόρι καύλωσα και με το που το είδε άρχισε ενα καβάλημα της κακιάς ώρας..αλλάξαμε στα 4 και εκεί με το ζόρι τελείωσα να λυτρωθώ να φύγω..με το που τελείωσα με άφησε με την καπότα στο πέος κ είπε ενα ευχαριστώ και έφυγε σαν κυνηγημένη..Έχω κάνει πολλά απλά προγράμματα τέτοια συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί..δεν ξέρω αν στο 100αρι είναι αλλίως αλλα πραγματικά κρίμα γτ είναι κορίτσαρος.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Vanessa
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Έγραψα κριτική σε δύο διαφορετικά στούντιο για αυτήν και δεν την βλέπω να υπάρχει (και την έγραψα την κριτική μετά από καιρό γιατί νόμιζα ότι είχε φύγει αλλά αυτή είχε αλλάξει όνομα)
Έχει φοβερή petite εμφάνιση ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ...Τίποτα να χαρείς άλλο.