Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 85 10
Sex Studio
125101
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
η χριστινα καλο milfακι με μετρια εμφανιση και λιγα κιλακια για τρελα γουστα ομως καθοτι σε αφηνει πανω της να κανεις οτι θελεις...ειδικα με λιγα περισσοτερα χρηματα...φατσα και σωμα μετρια πραγματα και πολυκαιρισμενα.εμφανισιακα εχει πεσει και σε σχεση με παλιοτερα χωρις ποτε να ηταν κι η θεα.το γλειφομουνι δωρο... στο προγραμμα των 100 ευρω με γαμησι απο το κωλαρακι και με 69 αν θες..η πιπα πολυ καλη και ξεκινησε με φιλακια στον πουτσο πριν βαλει την καποτα...ζητουσε αλλα 20 για γυμνο τσιμπουκι αλλα δεν σφαξανε...καλη στην τεχνικη και σε διαρκεια,αν θες στον παιζει κιολας.στο γλυφομουνι με αφηνε δαχτυλα μεσα κι εξω στο μουνι της και πανω στην γενικοτερη καυλα... της ζητησα να τραβηξει μονη της μαλακια να την βλεπω και το εκανε για να με καυλωσει χωρις να μπορεσει αυτην την φορα να τελειωσει οπως σε παλιοτερη φορα που την ειχα παρει...μονη της μου ζητουσε να της γλειφω και να της δαγκωσω τις ρωγες γιατι μονο ετσι καυλωνει οπως μου ειπε...μετα απο μια ιεραποστολικη διεισδυση στο μουνι της με kinky διαθεσεις αφου μου τσιμπαγε ερεθιστικα τις ρωγες,την εστησα στα 4 για την πρωκτικη διεισδυση...πολυ ευκολη και χαλαρη...με κρεμουλα βεβαια αλλα δουλεμενη κωλοτρυπιδα...χυσιμο μεσα της μετα απο σφυροκοπημα ολιγολεπτο (και αφου μου χαιδευε τα αρχιδια με το χερι της )και ενα μικρο ατυχημα λιγης βρωμιτσας κατα την εξοδο του πεους πραγμα που με χαλασε λιγο ,αλλα αναμενομενο σε τετοια γαμησια..σε γενικες γραμμες δεν ειναι για καθημερινες καταθεσεις αλλα ειναι μια λυση αναγκης οταν δεν βρεις κατι αλλο ανοιχτο πχ και σιγουρα τα λεφτα που παιρνει τα ανγνωριζει και ανταποδιδει στα ισια με καλο χρονο...επισης και κουρασμενος να εισαι (απο προηγουμενη εμπειρια το λεω) θα προσπαθησει με καθε τροπο να σου ανυψωσει το ηθικο.δεν ειναι διεκπεραιωτικη..τωρα απο εμφανιση υπαρχουν και πολυ καλυτερες επιλογες.στα συν και η χαμηλοτερη τιμη στο απλο προγραμμα...πιστευω οτι η συγκεκριμενη για λεφτα μπορει να κανει οτι πιο kinky της ζητησετε...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού