Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Άδειοι οι δρόμοι, ευκολο παρκάρισμα και όμορφη κοπελα! Το ονομα της Ζλατα! Μια ψηλη καλονή από την Τσεχία, μαυρισμένη από τον ηλιο, με συλικονατο υπεροχο, στητο στηθος και μαγικο κωλαρακι. Απο την αρχη ημουν αποφασισμένς να γαμήσω οπότε θα το ρίσκαρα ότι και να έβλεπα! Πληρωνω στην κυρία το απλό προγραμμα και μπαινω στο δωμάτιο όπου περιμενα λίγα λεπτάκια! η Ζλάτα με χαμογελο ηρθε ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε την περιποίηση! Φιλια στο στηθος, νυχια και χαδια! απο μέρους μου παιχνιδι με τους βυζους της και καποια στιγμη μου φορεσε σκουφο και αρχισε να επιδίδεται σε μια εξαιρετικη deep throat πιπα! Χανοταν μεσα της, ενω με κοιταζε με τις καβλοματαρες της! Στη συνεχεια ανεβηκε απο πανω αλλα επειδή μου αρέσει εγώ να δίνω ρυθμο την γυρισα στα τεσσερα ωστε να βλεπω την κωλαρα της! Στησιμο πολυ καλο και καυλοτικες κραβγουλες! Μετά ακολουθησε ιεραποστολικο οπου ανοιξε διαπλατα τις μακριες ποδάρες της και μόνο στην θεα κοντευα να τελειωσω. τελικά εχυσα σε σταση ιεραποστολικου! Ρισκαρα και περασα πολυ καλά! Φοβερή η Ζλάτα καθολου βιαστική και νομίζω τιμαει τα λεφτα του πελάτη!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού