Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 126 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 478632
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετα απο χρονια που διαβαζω το σαιτ αλλα και απο προσωπικη εμπειρια, ξερω οτι η γυναικα που θα δεις λαιβ θα απεχει καπως απο αυτο που εχεις δει στις φωτογραφιες. Το κακο ειναι οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση απεχει υπερβολικα. Το σωστοτερο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να σηκωθεις να φυγεις αλλα επειδη ηταν η πρωτη μου επισκεψη σε τετοιο χωρο μετα την καραντινα και επρεπε οπωσδηποτε να ξεφορτωσω, εκατσα οποτε σιγουρα εχω μεγαλο μεριδιο ευθυνης που η συναντηση δεν τσουλισε μιας και ειχα ηδη ξενερωσει.
Ας το παρουμε απο την αρχη ομως. Παρκαρισμα ευκολο μιας και εχει παρκινγκ μπροστα στο καταστημα. Ανεβαινω και ημουν μονος οποτε δεν χρειαστηκε να περιμενω. Σκαει η τσατσα και μου παρουσιαζει την Λινα και την Μονικα. Της λεω θα παρω την Λινα. Ευτυχως που ρωτησα εγω για τα προγραμματα γιατι η τσατσα δεν ψηθηκε να με ενημερωσει εκτος αν για καποιο λογο το ειχε σιγουρο οτι θα παρω το απλο προγραμμα. Αφου με ενημερωσε πηρα το προγραμμα με ελευθερο στοματικο, εδωσα τα 70 και μπηκα στο δωματιο. Κανω ντουζακι και σκαει και η κοπελα. Μιλαει καλα Ελληνικα οποτε στο θεμα επικοινωνιας δεν θα αντιμετωπισετε προβλημα. Ξεκιναει με φιλακια στο σωμα και γενικα κανει οτι μπορει για να σε βαλει στο κλιμα και να φτιαχτεις πριν μπεις στο ψητο. Καλη η πιπα της οχι ομως και κατι που θα εχεις να θυμασαι. Μετα απο λιγο περασμα σκουφου και ξεκινημα με εκεινη απο πανω. Αλλαγη θεσεων με εμενα απο πανω και κλεισιμο στα τεσσερα. Το ζει γενικα η κοπελα αν και πιστευω οτι το παρακανει λιγο γιατι φαινοταν σαν να λιωνει κυριολεκτικα, ουτε κοπελα μου να ηταν δλδ. Ευτυχως βεβαια δεν βγαζει υπερβολικες κραυγες και ψευτοφωνες που χαλανε την φαση. Επισης δυστυχως ''κλεβει'' οταν την εχεις στα 4 θελοντας να αποφυγει το σφυροκοπημα πραγμα ασχημο γιατι σιγουρα δεν την εχω και μεγαλη.
Συμπερασματικα, μια πολυ μετρια συναντηση που θα ξεχασω πολυ ευκολα. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα κομματια εκει εξω γιατι δεν ειναι και πιτσιρικα. Αυτα απο μενα.
Καλα γαμησια σε ολους και καλο καλοκαιρι να εχουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2021
Όνομα κοπέλας
Lina
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
51
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, Morty love Jessica, koukos19 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού