Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267807
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μεσημεράκι Τετάρτης και καβλωμένος λέω να ρίξω μια ματιά στο εν λόγω στούντιο.Παλαιότερα είχα ξαναγαμήσει εδώ την Νταιάνα (έχω γράψει σχετική κριτική).
Η ευγενική τσατσά μου συστήνει την Τζένη.Κοντούλα,φυσική ξανθιά με ωραίο σωματάκι.Γενικά εμφανίσιμη κοπέλα με ωραίο χαμόγελο.Δίνω το 50άρικο για απλό πρόγραμμα και μπαίνω στο δωμάτιο.
Η Τζένη λοιπόν άρχισε να με χαμουρεύει παίζοντας μου τον πούτσο.Μετά από λίγο μου φοράει το κοστούμι και μου παίρνει μία πίπα.Φαινόταν ότι προσπαθούσε να με απογειώσει.Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν ευχαριστιόμουνα αλλά όχι απογείωση...Μετά από λίγο την έβαλα ιεραποστολικά όπου έχυσα.
Γενικά καλά πέρασα αλλά δεν θα ξαναπερνούσα.Η Νταιάνα με κάβλωνε περισσότερο.
Η ευγενική τσατσά μου συστήνει την Τζένη.Κοντούλα,φυσική ξανθιά με ωραίο σωματάκι.Γενικά εμφανίσιμη κοπέλα με ωραίο χαμόγελο.Δίνω το 50άρικο για απλό πρόγραμμα και μπαίνω στο δωμάτιο.
Η Τζένη λοιπόν άρχισε να με χαμουρεύει παίζοντας μου τον πούτσο.Μετά από λίγο μου φοράει το κοστούμι και μου παίρνει μία πίπα.Φαινόταν ότι προσπαθούσε να με απογειώσει.Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν ευχαριστιόμουνα αλλά όχι απογείωση...Μετά από λίγο την έβαλα ιεραποστολικά όπου έχυσα.
Γενικά καλά πέρασα αλλά δεν θα ξαναπερνούσα.Η Νταιάνα με κάβλωνε περισσότερο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού