Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 99 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 296600
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνήθως στα studio φίλοι μου συναντάμε κορίτσια περιποιημένα που στην εξωτερική εμφάνιση τους βρίσκονται σε ένα συμπαθητικό επίπεδο όμως η Lilly ξεπερνά άνετα αυτό το επίπεδο, έχει πορνοσταρική εμφάνιση, χείλη υπέροχα φουσκωμένα, στήθος επίσης υπέροχα φουσκωμένο, τατουάζ σε όλο το κορμί της ,μικρή το δέμας σωματοδομικά (ύψος γύρω στο 1.65 cm και περίπου 55 κιλά),είναι μια γυναίκα που αν τη δει κάποιος στο δρόμο αμέσως θα αισθανθεί την θέληση να την βάλει κάτω να της αλλάξει τα πετρέλαια.
Επέλεξα με την κοπέλα το απλό πρόγραμμα, έδωσα το παράβολο στην κυρία της υποδοχής και εισήλθαν στο δωμάτιο αναμένοντας το κορίτσι περίπου κανένα δεκάλεπτο που πάντα αυτή η μικρή καθυστέρηση είναι οφέλιμη για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε, να κάνουμε το μπανάκι μας κτλ.
Στα του αγώνα στοματικό άψογο, στήσιμο στα 4 έχοντας θέα την εξαίσια κωλάρα της, ιεραποστολικό ,από πάνω η κοπέλα και τελείωμα με στοματικό. Ειδικά αυτές οι χειλάρες της είναι βγαλμένες απευθείας από τα πιο porn star όνειρα μας.
Πολύ καλή λοιπόν και η συμμετοχή της κοπέλας αν και χρειάζεται να εξασκηθεί λιγάκι στο social διότι μοιάζει κάπως απόμακρη σε αυτό το κομμάτι, λογικό μέχρι ενός σημείου όμως δεν γράφω για κάτι τρελό, δεν έχουμε την απαίτηση με τα κορίτσια των studio να αναλύσουμε το πυθαγόρειο θεώρημα όμως για τα μια δύο απλές κουβέντες περί ανέμων και υδάτων και φυσικά λιγάκι χαμόγελο.
Συνοψίζοντας στο απλό πρόγραμμα η Lilly είναι εξαιρετική περίπτωση, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα και όπως πάντα αν λάβετε υπόψιν αυτήν την κριτική μου και επισκεφτείτε την Lilly ,φεύγοντας από τη συνάντηση σας μη ξεχάσετε να πείτε από μέσα σας ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον φίλο σας τον Spider man που όπως πάντα κάπου θα δίνει την μάχη του για τη σωτηρία της ανθρωπότητας και της ψυχής του.
Καλά βόλια σε όλους μας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
257
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, alpula, EvilPlasma και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2021
Στα 10 λεπτά που περίμενες θα ξεπεταξε άλλον έναν πελάτη η μπορεί και να σαλόναρε στο ενδιάμεσο.. με μόνο ένα κορίτσι ανά βάρδια είναι λίγο δύσκολο να ξαναπάς.
10 Σεπτεμβρίου, 2021
εχει σταματησει να δουλευει εκει? Ξερει κανενας καποιο τηλ η κατι?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2