Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 93 10
Αριστοτέλους 5
Hot
Sex Studio
173953
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βράδυ κ ενώ έχω πιει τα ποτάκια μ ήθελα κάτι σπέσιαλ..Ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο θυμήθηκα ένα στούντιο σχεδόν πάνω στην αρχή της συγγρου κ ο δρόμος με έφερε στη μπελλα..Μπήκα μέσα είδα τις άλλες δυο κοπέλες αλλά η συγκεκριμένη μ έκανε το κλικ απ την αρχή..την περίμενα υπομονετικά να βγει απ το δωμάτιο κ όταν βγήκε την πικαρα κατευθείαν..Είναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη μάτια?Ισως σ ένα άλλο σύμπαν..παρόλα αυτά λάτρεις των πιο γεμάτων γυναικών αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό την επέλεξα..Μπήκα στο δωμάτιο λοιπόν συναγωνιστές κ περίμενα..Ήρθε μέσα χαρούμενη ξεκινήσαμε λίγα φιλία στο λαιμό και μ τον έπαιζε μέχρι που μ έγινε κάγκελο..φοράει καποτα κ ξεκινάει το 69...ήταν πεντακάθαρη όποτε έγλειψα αν κ σε στούντιο το αποφεύγω γενικά...εκεί που ήταν πέτρα ήρθε από πάνω μου κ ξεκίνησε να γάμο έτσι δίχως αύριο..αισθάνθηκα τα υγρά της πάνω μου και την γύρισα να την πάρω εγώ γιατί πίστευα ότι θα τελειώσω..έκατσε στο κρεβάτι μ πήρε ένα τσιμπουκι κ εκεί που με κοίταγε έβαλε το καυλί μ ανάμεσα στα βυζια της κ ξεκίνησε ένα ισπανικό υπέροχο...Επειδή δεν άντεχα άλλο κ ήθελα να την χύσω την έβαλα κάτω την γαμησια έβγαλα καποτα κ την έχυσα στην κοιλιά..Της έδωσα χαρτί να σκουπιστεί κ την καληνυχτίσα μ ένα φιλί..Καλό βράδυ κ καλά γαμησια συναγωνιστές!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Bella
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;