Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 83101
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
και δυο καλα λογακια για την Σαμπρινα την αλλη καθως φαινεται πλευρα της πολωνικης δυναμης στον χωρο της θεσσαλονικης μετα την γνωστη Χριστινα της πρωην Κοροβαγκου.η κοπελα εμφανισιακα ειναι μουναρος και οι επιδοσεις της ειναι πολυ καλες.ψηλη ,μαυρομαλλα,χαμογελαστο ωραιο και πουτανιστικο συναμα προσωπακι,λευκο υπεροχο δερματακι,μεγαλο βυζακι αλλλα οχι πολυ σφιχτο.αρκετα καλη η πιπα μονο που το μακρυ μαλλι πεφτει μπροστα και χαλαει λιγο την φαση.γλειψιματακι στα βυζακια ελευθερα και στο μουνακι για οποιον θελει(με 80 Ευρω).στο ρουφηγμα στις ρωγες της εδειχνε να καυλωνει ιδιαιτερα αλλα και οταν κατεβηκα χαμηλοτερα στην μεγαλουτσικη σχετικα κλειτοριδα της που την ρουφηξα καλα..γλωσσα και μεσα στο μουνακι αλλα και δαχτυλο και 1 και 2 εβαλα και γλειφοκωλι και fingerfucking.ηταν απιστευτη.οσο προχωρουσα διαδοχικα και με δισταγμο ομολογουμενως κι εγω σε καθενα βημα απο αυτα τοσο καυλωνε και με αφηνε να κανω οτι θελω ελευθερα.μονο οταν πηγα να γλειψω πατουσακι χαλαστηκε λιγο και σταματησα,μαλλον το εκανε για λογους υγιεινης λογω χωρου.πολυ καθαρη και μοσχομυριστη βεβαια το ιδιο πρεπει να ισχυει και για ολους μας γιατι ισως παιζει ρολο αυτο στα οσα με αφησε να κανω..το λεω ως συμβουλη σε μελλοντικους συναγωνιστες για να μην λενε οτι εγραψα μουφες..το γαμησι σε ιεραποστολικη σταση καλο με σφιχτο αγκαλιασμα των ποδιων γυρω απο την μεση και βογγγητακια και αγνωστες...πολωνικες λεξουλες(φανταζομαι δηλαδη)το τελειωμα δε απο τα καλυτερα που εχω δει σε επαγγελματια,κανονικος οργασμος και με παρατεταμενη φαση χαλαρωσης ξαπλα στο κρεβατι διπλα διπλα και χερι-χερι πιασμενοι..καθολου βιασυνες βεβαια ηταν πρωι σχετικα γυρω στις 12.δωστε κατι παραπανω λοιπον και δεν θα χασετε..στο απλο προγραμμα τι λεει δεν ξερω γιατι τρεις φορες συνολο που την εχω παρει πηρα το ιδιο με 80-γλειψιμο.εχει μελλον η κοπελα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Υπηρεσίες
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια