Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
1η μου φορα σε στουντιο και ειπα να παω στο συνοικιακο στην Αγ. Μελετιου. Ανεβαινω τα σκαλια τροχαδην και με αγωνια και χτυπαω κουδουνι. Μια ευγενικη κυρια μου ανοιξε την πορτα και με εβαλε στο σαλονι. Μαλλον ειδε οτι ειχα αγωνια και με ρωτησε αν ειναι πρωτη μου φορα και της ειπα οτι ειναι πρωτη μου φορα σε στουντιο. Η κοπελα ηταν μια Μονικα. Νταρντανογυναικα, με μαυρα μαλλια. αυτο που με εκανε να μπω ήταν οι βυζαρες της και η κωλαρα της! Εδωσα 50 και μπηκα. Πραγματικα καμια σχεση με τα μποθρδελα που συχναζω. Καλυτερος ο χωρος. Η κοπελα με αρχισε στα χαδια και τα φιλια στο στηθος. Μετα με ξαπλωσε και μου πηρε πιπα. Πολυ καλη πιπα και με διάρκεια! Την γυρισα στα τεσσερα ωστε να καβλωνω με τα βυζια της ενω χτυπουσα τον κωλο της. φαινεται να το χαιροταν! τελικα εχυσα σε κανονικη σταση. δεν το ηξερα και με εβαλε για χαλαρωτικο μασαζ μετα. πολυ καλο!μου αρεσε η ανεση χρονου και το οτι η Μονικα δεν βιαζοτανε! αν εχει τετοιακαλη περιποιηση στα στουντιο τοτε να αρχισω να πηγαινω πιο συχνα ειναι και κοντα σε μενα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού