Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καταθεση την περασμενη Πεμπτη στην Μιλβα. η Μιλβα ειναι μια εντυπωσιακη γυναίκα, ξανθιά, με ομορφα πιασιματα, πολυ καλο βυζι και κωλο. στο σαλονι η τσα2 μου ανελυσε τα προγραμματα απο τα οποια τσιμπησα το απλο των 50. μπηκα στο δωματιο περιμενοντας την κοπελα. ηρθε, μου επιασε την κουβεντα και μετα επιδοθηκε σε μια πιπα ανευ προηγουμενου. πολυ καλη με ολιγολεπτο ντιπ θροατ χωρις χερια. τις βυζαρες της, τις τιμησα δεοντως...δν παραπονεθηκε καθολου. συνεχεια με ιεραποστολικο οπου ανοιξε τις ποδαρες της και αποκαλυφθηκε το θεικο μουνι της (την αλλη φορα θα παρω μαλλον 69)! εναλλαγή με πισωκολλητο οπου στηθηκε ποολυ καλα και διευκολυνε την πληρη εισοδο. φυσικα η καταθεση δεν αργησε να ερθει! μετα το τελος θετικη εντυπωση μου εκανε οτι δεν εφυγε βιαστικα, παρολο που χτυπησε κουδουνι. Πολυ καλη επαγγελματιας και σιγουρα θα την ξανατιμουσα.
Το δωματιο ηταν καθαρο και αξιοπρεπες. Η τσα2 ευγενικη. Το μονο αρνητικο που εχει το στουντιο ειναι η δυσκολια στο παρκινγκ αλλα με λιγη υπομονη κατι βρισκεται, αρκει να εισαι τυχερος οπως εγω αυτη τη φορα!
Το δωματιο ηταν καθαρο και αξιοπρεπες. Η τσα2 ευγενικη. Το μονο αρνητικο που εχει το στουντιο ειναι η δυσκολια στο παρκινγκ αλλα με λιγη υπομονη κατι βρισκεται, αρκει να εισαι τυχερος οπως εγω αυτη τη φορα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού