Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323808
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ειχα ακουσει τα καλυτερα για την Κιμ.

Ετσι λοιπον σημερα μου δωθηκε η ευκαιρια να το διαπιστωσω.

Στο Βριλλησου 46 λοιπον, βραδυ Κυριακης γυρω στις 23:30.

Πολυ ευγενικη η υπηρεσια με περναει στο σαλονι, προθυμοποιηθηκε να μου προσφερει να πιω κατι.

Πολυ ωραιος χωρος. Ανατολιτικη διακοσμηση, ωραιος φωτισμος, ανετο σαλονι.

Και νατην η Κιμ.

Αδυνατουλα σχετικα,νεαρη μεχρι 23 χρονων οπως την εκοψα, με μικρο στηθος, ξανθο-ασπρο ισιο μαλι, ναζιαρικο προσωπακι και ολα τα λεφτα το "πισω συστημα". Πολυ καλα Ελληνικα.

Μου αρεσε και μπηκα.

Το δωματιο, ανετο, καθαρο με ωραια διακοσμηση επισης, υφασματινος θολος πανω απο κρεβατι, ομως με ελλειψη νιπτηρα. Τουλαχιστον υπηρχαν μωρομαντηλα.

Ερχεται η Κιμ.

Εξαιρετικα ευδιαθετη, αρχισε να ανεβαζει κανοντας μου κοπλιμεντα, για το σωμα μου, το αρωμα μου, τον "Ηρακλη" οπως χαρακτηριτικα αποκλεσε το μοριο.....

Αψογη στα προκαταρκτικα. Περιποιση ολου του σωματος, του στηθους, των μηρων, της γυρω περιοχης, χωρις βεβαια μεγαλη εμφαση στα @@κια, τα οποια ομως δεν αφησε και "παραπονεμενα".

Το στοματικο της ηταν αρκετα "βιαιο" θα ελεγα.

Πολυ δυνατο,χρησιμοποιουσε πολυ το χερι της, πραγμα που σταματησε οταν της το ζητησα ευγενικα.

Στο sex αρκετα καλη επισης. Πολυ καλη ως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ θα τολμουσα να πω συμμετοχη.Βογγητα, προστυχολογα, αγγαλιες.

Ενδιαμεσες εναλλαγες sex με στοματικο. Απο τις λιγες φορες που το εχω συνατησει.

Τα βογκητα ηταν τοσο εντονα που σε καποια στιγμη μου ηλθε να γελασω.

Το αντιπαρηλθα ομως και συνεχισαμε το πολυ καλο sex με 3 εναλλαγες στασεων, ωσπου να ελθει το τελος.

Εκατσε στο κρεβατι διπλα μου και κουβεντιασαμε. Αρχισε να με κολακευει, λεγοντας μου ποσο πολυ ευχαριστηθηκε το sex μαζι μου.

Εννοειται οτι δεν με επεισε, και παρ΄ολο που της το αρνηθηκα ευγενικα, δεν πτοηθηκε και συνεχισε τα κοπλιμεντα....

Συμπερασματικα: Ειναι μια κοπελα που μπορει να σε κανει Θεο.

Δεν σταματαει να σε "ανεβαζει" με λογια και με εργα. Πολυ καλη περιπτωση eιδικα για αυτους που εχουν χαμηλη αυτοπεποιθηση.

Pse κατασταση σε γενικες γραμμες.

Αξιζει και τιμαει μεχρι το τελευταιο ευρω που παιρνει και τη θεωρω μια αξιοποστη λυση. Δυσκολα θα φυγει καποιος δυσαρεστημενος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Κιμ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια