Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163295
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με Εβελίνα διαχρονική αξία στην πόλη κορμί λαμπάδα και φοβερό βυζί ηλικία γύρω στα 35 όσοι θέλουν μπορούν να την ψάξουν και στο άλλο site μιας και έχει πρόσφατες φωτό . Γενικά μέσα στα χρόνια έχω βρεθεί 3,4 φορές μαζί της πάντα στο ίδιο μαγαζί .
Απο υπηρεσίες καλή προσπάθεια και στο γυμνό έκανε ωραίο παιχνίδι με την γλώσσα της στο σεξ 2 στάσεις 4 και ιεραποστολικό για να βλέπω τις βυζάρες της . Και εδώ να αναφέρω πως σαν μέλος έχω πολύ λίγη κινητικότητα στο site σε αντίθεση με τις εμπειρίες κλπ που έχω στον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 15 κοντά χρόνια . Η συγκεκριμένη λοιπόν είναι απο τις πολύ λίγες οι οποίες όταν την γαμάς ιεραποστολικά σε βλέπει μέσα στα μάτια και δεν τα κλείνει σκεπτόμενη και εγώ δεν ξέρω τι ή να ψάχνει να βρει τις αράχνες στους τοίχους . Αρκετά όμως με την παρένθεση μου ...
Γενικότερα και κλείνοντας καλή περιποίηση και περνάς καλά εάν δε, σου αρέσουν και τα μεγάλα φυσικά βυζιά σε συνδιασμό με λεπτό κορμί είναι μονόδρομος πιστεύω στην πόλη πάντα βέβαια και με γνώμονα το πρόγραμμα που έχεις πάρει .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως