Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στα Ιδρύματα για να βρώ ένα καλό μιλφ μιας και είχα πολύ όρεξη να πάω με μια ωραία γυναίκα σε αυτή την ηλικία .
Και ναι κύριοι την βρήκα με το που μπαίνω στο σπίτι μου βγαίνει μια αρκετά στρουμπουλή γύρω στα 30 η οποία δεν μου έκανε καθόλου όρεξη ούτε να την δω όχι να περάσω , μετά απο αρνηση μου να περάσω μου λέει περίμενε έχουμε άλλη μια κοπέλα και βγαίνει η Vlada παιδιά μεγαλοκοπέλα είναι άνω των 40 αλλά κορμάρα για την ηλικία της φόραγε και κάτι ψηλές κάλτσες και τρέλαθηκα .
Εμφάνιση στα 40 κοντά γύρω στο 1,70 καμιά 60 κιλά μακριά καστανα μαλλιά και πρόσωπο ανατολικού μπλόκ .
Μου λέει πάμε να περάσουμε μωρό μου μπαίνω στο δωματίο με απλό πρόγραμμα να σημειωθεί αυτό δηλαδή 30 ευρώ , μου λέει θέλεις να σου δώσω μια πετσέτα να φρεσκαριστείς ; Πρώτο καλό σημάδι λέω ναι βεβαιως μπαίνω κάνω και το ντούζ μου αν και ακόμα μύριζαν τα σαπούνια απο το σπίτι και την περιμένω .
Μπαίνει το μωρό ξεντίνεται και μένει μόνο με τις κάλτσες της έρχεται πάνω μου και εκει μπαίνει και ο τίτλος της αξιολόγησεις με έφαγε στην κυριολεξία με τα φιλιά της μετά ξάπλωσε έτσι ώστε να μπορώ να γλύφω μουνί και να δαχτυλώνω στην συνέχεια μου τον είχε στο στόμα και τα παπάρια μου μετά απο το τόσο γλύψιμο είχαν μουλιάσει στην κυριολεξία ανέβηκε ξανά επάνω μου και μου τρύφτηκε λίγο με φιλιά κλπ πραγματικά ένιωσα σαν να την έχω γκόμενα πράγμα σπάνιο για αυτά τα μέρη .
Η συνέχεια έγινε με πέρασμα σκούφου 3 στάσεις μια απο πάνω μου μια στα τέσσερα και τελειωτικό μέσα της στα ιεραποστολικά καθώς μου έτρωγε την γλώσσα , για μένα ο ορισμός του vfm αλλά και του ότι πέρασα καλά το οποίο είναι και το σημαντικότερο .
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 25 λεπτά μετά την όλη φάση με ρώτησε τι επαγγέλομαι κλπ και μέσα απο συζήτηση κατάλαβα πως είναι Ελλάδα απο την αρχή του Ευρώ και τα τελευταία χρόνια δουλεύει έτσι πιο παλιά ήταν σε δουλειά γραφείου ( στα ποδαράκια του αφεντικού στενογραφία χαχα)
Θα ξαναπάω σίγουρα κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα να δω εάν θα είναι πάλι έτσι η ήταν αναλαμπή της στιγμής ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Paupalos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
589
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, olddog, ilarionas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού