Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επισκεψη παρομοια με του αζαζελ , οποτε θα αναφερω τις διαφορές ή οτι επιπλεον παρατηρησα εγω με την Τζεση.
η τσατσα τελικα αντι να βοηθα πρηζει τις περισσοτερες φορες, καλυτερα να δουλευουν μονες οι κοπελες κι ας κλειδωνουν την πορτα οταν εχουν πελατη.
το μαγαζι στον οροφο. θα ελεγα ενα κλικ καλυτερη απο την εμμανουελα την βουλγαρα με το κοντο μαλλι στο σωμα και ενα κλικ χειροτερη στο προσωπο. δηλαδη δεν εχει το νταρντανοειδες της εμμανουελας αλλα εχει παρομοια υφη και χρωμα, στο δε προσωπο πιο σπασμενη οποτε δειχνει και μεγαλυτερη στο προσωπο ηλικιακα, αλλα στο σωμα οπως ειπα ειναι επιπεδου πλατινουμ πριν 20 χρονια , ισως 2 κιλα περισσοτερο, ή επισης ψηλων μοντελοειδων και πορνοσταροειδων εξ ουγγαριας που βρηκα στην γενευη με 120 ελβετικα φραγκα η επισκεψη , 100 ευρω, βεβαια σε αυτην την ηλικια και στατιστικα ειναι συγκρισιμη με αντιστοιχες της οδου φυλης συν οτι εκει κανουν ακοποτο τσιμπουκι και πρωκτικο στα 20 ευρω.
δηλωνει απο την πατριδα του Κρμντσικ του ΠΑΟΚ και η ομοιοτητα στο σχημα του αυτιου με κανει να την πιστεψω. παμε στον αγωνα. προκαταρτικα με γλυψιμο και ρουφηγμα στο κορμι μου, καποια στιγμη σχεδον δαγκωμα. επισης γλειψιμο οσχεου χωρις να χρειαστει η παραινεση μου και πιπα με χερι και μεγαλη πιεση στα πλάινα συραγγωδη σωματια αντι να εστιασει στην στεφανη της βασης του αδενα της ποσθης οπου βρισκεται το 90% των αισθητηριων νευρικων αποληξεων. δεν το περιμενα αυτο απο την ηλικια της , την περιμενα πιο εμπειρη και να ξερει που θα βαδισει. συνεχεια στα 4 οπου ηρθε και το τελος Κατσικογάμης . χαμογελαστη γενικα αλλα δεν εχει την γλυκα στο προσωπο που εχει η εμμανουελα. οντως στραγγιζε το οσχεο για να επελθει γρηγορα το τελος στα 4. με 40 εκανε και γυμνο .

με οζορντουί ζε νε βουντρέ πα φελασιόν ρουαγιάλ. που θα της ελεγα και στην γαλλοφωνη ελβετια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέση
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Cosmote 3 διαφημίσεις με γαλλικά
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, alpula, georgepalaio και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού