Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 55 10
Sex Studio 57834
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
που στα τουρκογυφτικα, τουρανικο κλαδο των μαυρων ουννων του κινεζικου τουρκεσταν, που μοιαζει πολυ με την πρωτοβουλγαρικη και καμμια σχεση δεν εχει με τα σανσκριτικα και αλλες ινδοευρωπαϊκες γλωσσες σημαινει "ο δικος μας παοκ".
ετσι λοιπον και η τζουλια τοσα χρονια στην πολη απο ρουμανα πολιτης σαφεστατα τσιγγανικης καταγωγης απο την κοιλαδα του ινδου, πλεον ειναι θεσσαλονικια, δικια μας. παλιοτερα ειχε περιττα κιλα, τωρα την ειδα αδυνατισμενη και μια και ηταν χαμογελαστη ειπα να δοκιμασω ετσι για την εμπειρια. δεν μπορει να ειναι τοσα χρονια εδω και να μην κανει κατι, κατι κανει λοιπον. το σωμα της εχει χαλαροτητες κυριως απο μπροστα. η αφη στα ποδια και στον κωλο ειναι ικανοποιητικα χαρη στην ηλικια της.
φιλικη λοιπον και εκανε προκαταρτικα και ειχαμε αρκετο χρονο. κακη παραφωνια η τσατσα που σπαει αρχιδια για προγραμματα.
προσωπο καπως γλυκο νεανικο σαν ινδιανα σκουρη. σωμα προς το ψηλη σε αλλα σημεια νεανικο, σε πολλα χαλαρο απο εγκυμοσυνες και αδυνατισμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, koutavoulias, παλαιμαχος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2021
Πολυ ωραιο τσιμπουκι και ιδανικη για πισωκολλητο,αδυναμια το στηθος,καποτε ηταν στα τριδυμα και την πηρα μερικες φορες ,ερεθιζομουν μονο με το λαγνο βλεμμα της.Αξιζει σιγουρα δοκιμη για τον καθενα.Την ειχα επισημανει να πλενεται και να κολωνιαριζεται προτου μπει στο δωματιο ,αλλα δεν το κανει νομιζω .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1