Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 79 10
Sex Studio 190499
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρωινη καταθεση υστερα απο το 8μηνο σχεδον lockdown των οικων στην Κωνσταντινα.Πηγα στοχευμενα ξεροντας οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο υπηρεσιακα αλλα απ την αλλη ειναι ωραιο μουνακι οποτε για πρωτη καταθεση μετα απο καιρο μου αρκουσαν και τα απλα.Η εμφανιση της ειναι λεπτο κορμακι,βυζι μικρο με σουβλερη ρωγα,ωραιο κωλι,συμπαθητικη φατσα για λεπτομερειες υπαρχουν και οι φωτο του σαιτ.Μπηκα λοιπον στον οικο χωρις μασκα και η τσα2 μου εκανε συσταση οτι αλλη φορα να την φοραω για να μπω.. Χεχε!Χεχε!Μαλακία .Αφου δεν της εδωσα ιδιαιτερη σημασια κοινως την εγραψα στα παπαρια μου της λεω πια κοπελα εχεις και τι προγραμμα κανει.Μετα απο λιγο βγηκε η κοπελα απο συναγωνιστη τσιτσιδι στο σαλονι και με χαιρετησε.Τσεκαρα οτι παραμενει σε καλη οπτικη κατασταση οποτε πηρα το απλο προγραμμα και ντου στο δωματιο.Εκανα ενα ντουζακι και την περιμενα να ερθει.Το αιρκον δεν ηταν ανοιχτο και εκανε λιγο ζεστη μεσα.Υστερα απο λιγο ηρθε με ξαναχαιρετησε και αφαιρεσε τα εσωρουχα της ετσι και γω ορμηξα να βυζαξω τις καυλορωγες της.Εκανα εγω καποια προκατ δηλαδη για να ζεστανω τις μηχανες γιατι αυτη δεν το χει.Μολις ειχαμε αναφλεξη μπηκε καποτα και αρχισε τσιμπουκι τυπικο χωρις περιποιηση γυρω περιοχης.Στο κυριως πιατο την εβαλα ιεραποστολικα και αρχισα την παλινδρομηση φιλωντας την στο λαιμο και γλυφωντας τα βυζακια της.Το δεχοταν απλα δεν ειχε ιδιαιτερη ανταποκριση πλην καποιων κραυγων.Το ιδιο εγινε και στα τεσσερα με την μικρη να εχει αρπαξει το μαξιλαρι και γω να την καρφωνω στο μουνακι της με θεα το υπεροχο κωλι.Αυτη απλα εβγαζε κραυγουλες μεχρι να ερθει το τελος.Σηκωθηκε με ευχαριστησε και αποχωρησε απ το δωματιο.Ετσι το πρωτο ξεμπουκωμα εγινε στην μεταδευτερης καραντινας εποχη.Ας γαμησουμε οσο προλαβαινουμε πριν το 4ο κυμα κοροιδοιου...που θα κλεισουν παλι ολα.. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως