Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267807
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το μαγαζί το επισκέφθηκα σήμερα στις 21:00 περίπου και οφείλω να τονίσω ότι από άποψη διαρρύθμισης και καθαριότητας είναι εξαιρετικό. Μου άνοιξε η τσατσά, η οποία ήταν ευγενική και χαμογελαστή. Περίμενα στο σαλόνι και μετά από ένα λεπτό έκανε την εμφάνισή της και η κοπέλα. Το όνομά της Χριστίνα, Ελληνίδα με καστανά μαλλιά( μου είπε ότι είναι Κυψελιώτισσα γέννημα θρέμα ), γύρω στα 40 την έκανα εγώ. Μπορεί από εμφάνιση να μην είναι και super, όμως εκείνο που με κέρδισε ήταν η ζεστασιά της και η όπως πρέπει συμπεριφορά της. Τα είπαμε για λίγο στο σαλόνι και με ρώτησε εάν έχουμε γνωριστεί καί εάν έχω ξανάρθει, της είπα όχι. Έπειτα περάσαμε στα ενδότερα όπου καταλήξαμε στο απλό πρόγραμμα των 50 €. ( για όσους ενδιαφέρονται κάνει και άλλα προγράμματα,όπως 69, sex show και αυταρχικό, όπως μου είπε ) Ξεκινήσαμε με φιλιά σε όλο της το σώμα και σε μια φάση κατέληξα στο να της φιλάω τις πατούσες, γούσταρε πάρα πολύ και μου είπε πως βρήκα το πιο ευαίσθητο σημείο της. Στη συνέχεια με φίλησε εκείνη σε όλο μου το σώμα και μου πήρε μια πίπα πάρα πολύ καλή ( με προφύλαξη ). Μετά μπήκα μέσα της και παράλληλα της έγλειφα τις πατούσες, πράγμα το οποίο της άρεσε πάρα πολύ αφού έβγαζε ηδονικές και υπέροχες κραυγές και μου είπε πόσο καυλωμένο αγόρι είσαι. Στο τέλος μου ζήτησε να χύσω στα δάχτυλα των ποδιών της όπου έτσι και έγινε. Συνοψίζοντας, να πω πως η κοπέλα είναι πολύ καλή στην δουλειά της και αυτό φαίνεται από την συμμετοχή της στο γαμήσι, δεν το κάνει αγγαρεία και αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Συνιστώ σε όσους επισκέπτεστε το site να πάτε να την γνωρίσετε και θα δείτε πόσο ευχαριστημένοι θα μείνετε, δουλεύει στο μαγαζί κάθε Τρίτη πρωί και Σάββατα από το απόγευμα. Επίσης, απ' ότι διαβάζω εδώ στο site αλλά και από την επίσκεψή μου στο studio, διαπιστώνω γενικότερα ότι αξίζει να πάτε να γνωρίσετε τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί, διότι και τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο αλλά και εκείνες θα κάνουν πραγματικά αυτό που πρέπει για να περάσετε καλά, ενώ βλέπετε ότι πάτε σε άλλα μαγαζιά που δεν αξίζουν και πετάτε τα λεφτά σας τζάμπα. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! Να'στε καλά όλοι σας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
26
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού