Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 151980
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχοντας χτες βράδυ πολλές ορμές και μεγάλη διάθεση για sex, αποφάσισα να επισκεφθώ το συγκεκριμένο μαγαζί, στο οποίο δούλευε η Μαρία από Θεσσαλονίκη, την ξέρετε όσοι έχετε πάει μαζί της. Πήγα χτες κατά τις 21:15, η τσατσά στην υποδοχή ευγενέστατη, με ρώτησε αν ξέρω την κοπέλα, της λέω ναι, στην συνέχεια φωνάζει την Μαρία, βγαίνει στο σαλόνι και μάλιστα με θυμήθηκε από τις προηγούμενες συνευρέσεις μας. Έπειτα περνώ στο δωμάτιο, επιλέγω το απλό πρόγραμμα, δίνω 50 € στην τσατσά και περιμένω να μπει το Μαράκι μας! Μπαίνει λοιπόν μετά από κανα πεντάλεπτο, χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως πάντα, με ξεκινάειμε φιλάκια στην κοιλιά μου και μετά μου παίρνει μια βελούδινη πίπα. Στην συνέχεια με ρωτά με καυλιάρικο ύφος "Πώς γουστάρεις μωρό μου να συνεχίσουμε;" της λέω να έρθει από πάνω, πράγματι έτσι έγινε και μετά από κανα τρίλεπτο κατάθεσα τα ζεστά χύσια μου στο μουνί της. Να πω πως πήρα μία ρεβάνς για την προηγούμενη φορά που είχα πάει μαζί της, διότι τότε δεν είχα και την καλύτερη διάθεση λόγω ψυχολογικής κούρασης από την δουλειά μου, αφού μάλιστα έδειχνε να το θυμάται και μου είπε πως αυτή την φορά ήμουνα πιο χαλαρός. Όπως μετά έφευγα, την είδα στην κουζίνα να έχει μπροστά της ένα laptop και απ' ότι κατάλαβα, μάλλον θα σέρφαρε στο site. Αυτά είχα να πω, καλά να περνάτε όλοι σας!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Μέλος
26
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού