Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 110 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετα απο πολλες καυλες ειπα να παω στο εν λογω στουντιο το οποιο ηταν και σχετικα κοντα στο σπιτι μου. Η κοπελα η Αντζελα μου αρεσε σε κατι φωτογραφιες που ειχα δει. Μιλφ με σωμα πληθορικο. Μου λεει θα περασουμε καλα, λεω και εγω παμε. Ο χωρος απλος και καθαρος, χωρις ομως νιπτηρα η ντουζιερα, απαδεκτο για στουντιο. Με καβαλαει στο στηθος και μου ζηταει να την χαιδεψω και πραγματει ξεκιναει καλα , λεω ωραια και μου λεει η σειρα μου τωρα να σε αποζημιωσω και μου βαζει το σκουφακι, λεω μωρο μου και τα αρχιδια θελω και εδω ερχεται η πρωτη πορτα μου λεει δεν κανω, μετα αρχιζει μια μετρια πιπα, σηκωνα εγω τη λεκανη, τραβιωταν αυτη, της λεω ολο μεσα , συνεχιζε αυτη , πηγα να τις δωσω ενα χαστουκακι στην κωλαρα της παλι πορτα εφαγα. Μετα με καβαλισε αλλα ετσι οπως ημουν καυλωμενος απο πριν της λεω ελα στα 4 και μου λεει οχι θελω να τελειωσω και εγω !!! προσπαθησα να τις κατεβασω αλλα τιποτα , εκανε κατι γκριματσες οτι τελειωσε και μου πε την επομενη φορα θα κανουμε στα 4 και της λεω εγω δεν παιζει να ξανα'ερθω κλαιω το 50αρικο... Μακρια!! κριμα γιατι παλια ηταν αξιολογες κοπελεσ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού