Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414884
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αν και έχει ξαναγραφτεί, αλλά ποιός ξέρει πόσοι μπένουν στο κόπο να κοιτάξουν παλιές κριτικές, η Βαλεντίνα είναι η πρώην Καρολίνα από Αγ. Μελετίου, Στούντιο 55 κτλ. Αυτοί που θυμούνται τί εστί Καρολίνα, και δεν γνώριζαν ότι το έχει αλλάξει σε Βαλεντίνα, δε χρειάζετε να συνεχίσουν να διαβάζουν. Τα ξέρετε ήδη. Για όσους δεν ξέρουν ακολουθούν τα καρακάτω: πάρκινγκ θα βρείτε σχετικά εύκολα άμα πάτε τις μεταμεσονύκτιες ώρες, για νωρίτερα δεν ξέρω. Συμπεριφορά τσατσάς η τυπική (με το χαμόγελο και την ευγένεια). Σε καμία περίπτωση πάντως δε θα κομπλάρετε, ειδικά αν είστε νέος στον χώρο. Το στουντιάκι μικρό και καθαρό. Το δωμάτιο που πηρα είχε ντουσάκι, και μωρομάντιλα ακριβώς δίπλα από το διπλό κρεββάτι. Καθαρό και με το κλιματιστικό στην κατάλληλη θερμοκρασία. Στα βασικά τώρα. Βαλεντίνα: Εμφανισιακά άμα είστε οπάδός της πιπινοκατάσης δεν θα σας γεμίσει το μάτι. Η Βαλεντίνα έχει λίγα παχάκια, αλλά αν είστε λάτρεις του μεγάλου στήθους, θα πάθετε πλάκα. Είναι μελαχρινή και το πρόσωπό της είναι αυτό που με λίγη δόση καφρίλας θα λέγαμε καβλόφατσα. Κοινώς, το έχει στο μάτι της η κοπέλα το 'πέρνα μέσα και θα τα δεις όλα'. Και πιστεψτε με, αυτό θα γίνει έτσι και περάσετε στο δωμάτιο. Η συμμετοχή της κοπέλας είναι απίστευτη. Αν ποτέ έχετε δει τσόντα (σιγά μη δεν έχετε δεί) και είπατε 'να ρε γαμώτο, μια τέτοα να βρω να μου πετάξει τα μάτια έξω' η Βαλεντίνα είναι αυτή που θα το κάνει. Σε χαλαρώνει με την κουβέντα της στην αρχή, αλλά και στο τέλος, όπου τουλάχιστον με εμένα -όλες τις φορές που έχω πάει μαζί της- κάθετε κανά 5λεπτο και τη συνεχίζει. Στη λεγόμενη "πράξη" η κοπέλα και κάνει ότι θελήσεις, αλλά και -άμα σε δει κομπλαρισμένο- αναλαμβάνει τρελές πρωτοβουλίες. Γενικά πιστεύω ότι αν και δεν έχει χαρακτηριστικά μοντέλου ή πορνσταρ ή δε ξέρω κι εγώ τί γουστάρετε προκειμένου να περάσετε στο δωμάτιο, η εμπειρία σας με τη Βαλεντίνα θα αξίζει σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού