Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 369900
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ότι καλύτερο για να ξεκινά το πρωϊνό! Εύκολο παρκάρισμα ακριβως από εξω και βουρ για μάτι! Δεν πρόλαβα να πάω και μακριά μιας και στο ισογειο είχε κατι που μου αρεσε. Ένα κοριτσάκι, σεχτικα μικρής ηλικίας (πιπινι θα έλεγαν κάποιοι) με ομορφο νεανικό σώμα.

Από τα προγράμματα που μου ειπε η κυρία διαλεξα εκεινο με 69. Το δωμάτιο μεγαλο και καθαρό (θα έβαζα 10 αν μπορούσα), μάλιστα ειχε και ντουσιέρα!!!!!! Η κοπέλα ήρθε με χαμογελο και κουνάμενη έκατσε δίπλα μου και αρχισε τα χάδια και τα πεταχτά φιλιά στο στήθος ενώ με το ένα χερι ασχολιόταν με το εργαλείο. Πίπα με σκουφακι, αρκετα καλή η οποία συνεχιστηκε και σε σταση 69. Το γατάκι της ξυρισμένο και πολύ καθαρό! Τωρα στο σεξ: προτιμησα κατευθείαν το πισωκωλλητό. Στήθηκε πολύ ωραία! Το κωλαράκι της ήρθε και εφαρμοσε πάνω μου ενώ το εργαλείο έκανε κατάδυση στο όμορφο γατάκι της… Κάποια στιγμή αρχισε να βγαζει κραυγούλες, έτσι πάτησα λίγο γκάζι παραπάνω… και στο τέλος οι χυμοί μου βγήκαν.

Μετά με χαιδεψε στο στήθος έκατσε λίγο και έφυγε!

Πέρασα πολύ καλά και μάλλον θα την επισκεφτώ και στο μελλον για πλουσιότερο προγραμμα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού