Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν, μετά από ποτό σε μαγαζι της Φωκίωνος, κατά την 1:30, είπα να πάω να ρίξω έναν…εκεί γυρω στην περιοχή. Κλικ μου έκανε η Ζλάτα (για την οποία θυμήθηκα αργότερα ότι είχα διαβάσει κατά καιρούς θετικές κριτικές στο σάιτ)! Η Ζλάτα είναι μία κοπελα ψηλη, αδυνατη, με ομορφο συλικονατο στήθος και κωλαρακι ελκυστικό.

Μου άρεσε και μπήκα. Προγραμμα των 60 ευρο με σταση 69, όπως είπε η υπηρεσία. Το δωμάτιο καθαρό και περιποιημένο, ενώ η φιλική υπηρεσία με κέρασε άλλο ένα ποτάκι!

Η κοπέλα ήρθε μετά από λίγο και ξάπλωσε δίπλα μου. Μιλήσαμε…έβγαλε τα σεξι εσώρουχα της και άρχισε χαδια στο σώμα μου, κατεβαίνοντας προς τα κάτω…μου τον έπαιξε λίγο και σηκώθηκε και αφού μου φορεσε καπότα αρχισε μια εκπληκτική πίπα με deep throat. Δεν αργησε και το 69. Φανταστικό νιμου! Πεντακάθαρη και μυρωδατη. Εκείνη συνεχιζε ακάθεκτη να μου τον ρουφαει όλο! Τέλειο!

Κάποια στιγμή με ρωταει πως θελω και της λεω στα πλαγια ωστε να χουφτωνω το βυζί της! Δεν αρνηθηκε. Στηθηκε και αρχίσαμε το έργο! Πολύ καλή συμμετοχή με βογκητά ενώ έσπρωχνε και προς το μέρος μου τον κώλο της… Μετά πισωκολλητό, όπου δυστυχώς κατέθεσα, αντικρύζοντας μόνο και μόνο τη θέα του υπέροχου κώλου της!

Πριν φύγει έκατσε και είπαμε διάφορα ενώ μου έσκασε και ένα φιλί στο μάγουλο! Πολύ φιλική και καλή επαγγελματίας η Ζλάτα!

Αν και πρώτη μου φορά στο στοθντιο αθτο, να πω πως πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή και σίγουρα δεν πάνε πεταμενα τα λεφτά μας! Αν βρεθώ πάλι στην περιοχή σίγουρα θα ξαναπάω να την τιμησω!

Ζλάτα ευχαριστώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Υπηρεσίες
Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική