Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εδω και δυο μηνες ειχα βαλει σκοπο να συνατησω την Σονια....

Ολο καποια αναποδια τυχαινε, μετα η απουσια της και δεν τα ειχα καταφερει.

Σημερα ομως η τυχη ειχε ορισει το "ραντεβου με την ιστορια"

Μεσημεριανο τηλεφωνο, επιβεβαιωση απο την υπηρεσια οτι η Σονια ειναι εκει, μετρο, σταση Κεραμεικος, studio 94.

Αφιξη γυρω στις 13:30. Ευγενεστατη η υπηρεσια με ενημερωνει οτι πριν τις 14:15 η κοπελα δεν ειναι διαθεσιμη, λογω μακρους επαγγελματικου ραντεβου......

Μου ειπε εαν θελω να πεμενω, αλλα προτιμησα μια βολτιτσα....

Εγγλεζος στο ραντεβου μου, στις 14:15 καταυθανω.

Γελαστη η κυρια επι της υποδοχης με θυμηθηκε και με περασε στο σαλονι.

Μου αναλυει τα προγραμματα της Σονιας, η οποια μεσα στην ωρα κανει την εμφανιση της....

Εντυπωσιακη γυναικα, Ψηλη,με εντονο μαυρο χρωμα τα μαλλια, πλουσιο στηθος σιλικονης, κορμαρα,φορωντας ενα πολυ προκλητικο σετ μαυρων εσωρουχων. Προσωπο εμπειρου θηλυκου, στο οποιο ειχαν αρχισει να διαγραφονται οι πρωτες ενδειξεις του χρονου.

Καμια σχεση βεβαια με τις φωτογραφιες στο banner του studio.

Και σαν τον Κουασιμοδο να ηταν δεν υπηρχε περιπτωση να μην περασω, με τοσα που ειχα ακουσει. Ποσο μαλλον αφου και σαν παρουσια με εντυοωσιασε.

Το δωματιο ευρυχωρο, καθαρο χωρις ομως νιπτηρα, ή αλλη παροχη νερου. Το στρωμα αρκετα μαλακο απο την συχνη χρηση. Υπηρχαν μωρομαντηλα.

Σε λιγο ερχεται η Σονια. Αρκετα φιλικη, συστασεις και αρχιζει το ματς:

Προκαταρκτικα πλουσια και σε διαρκεια. Φιλια και χαδια σε ολο το σωμα, πιπιλσμα του στηθους και του λαιμου.

Στοματικο για oscar. Απο τις λιγες φορες που ςχω αλλαξει τοσες στασεις σε στοματικο. Εγω απο πανω, αυτη απο πανω, πλαγια, διαφορες γωνιες.

Τελεια περιποιηση ολης της γεννετικης και ολης τησ γυρω περιοχης,

Μαστορισα και στο sex.Αρκετες εναλλαγες στασεων με εντονη συμμετοχη. Αγκαλιες, αληθοφανη βογγητα, πεταχτα φιλια, γλυψιματα.

Μετα το τελος, συντομη κουβεντα, ευχαριστιες εκατερωθεν και αναχωρηση.

Φευγοντας απο το δωματιο, η υππηρεσια, βγηκε απο το δωματιο που καθοτανε, με συνοδεψε στην εξοδο, μου ανοιξε την πορτα και με κατευοδωσε.

θα ηθελα να σταθω για λιγο εδω: Η κυρια (δεν γνωριζω το ονομα της) ειναι ο ορισμος της υπηρεσιας σε studio. Σοβαρη, ευγενικη και χαμογελαστη ταυτοχρονα σε προδιαθετει για μια ευχαριστη συνευρεση. Της αξιζουν αυτες οι λιγες γραμμες.

Επιστρεφω:

Εμπειρη γυναικα η Σονια. Φτιαγμενη για sex.Ξερει τι πρεπει να κανει για να μεινει σε εναν ανδρα αξεχαστη. Και το κανει πολυ καλα.

Τιμαει μεχρι και το τελευταιο cent απο τα χρηματα που παιρνει.

Η αναμονη για να την γνωρισω αξιζε και με το παραπανω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Σόνια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια