Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401400
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πήγα την προηγούμενη Δευτέρα 15/6 στο στουντιακι , με υποδέχτηκε ο τσατσος , μου λέει το πρόγραμμα και περίμενα να δω την κοπέλα ονόματι Αφροδίτη, γνήσια Ελληνίδα …Δεν μπορώ να σας περιγράψω μάγκες τι πλάκα έπαθα μόλις την είδα …μιλάμε η λέξη πανέμορφη είναι λίγη για να την περιγράψει …ξανθιά μακρυμάλλα, γλυκύτατο, καυλιάρικο πρόσωπο … μέσα στο νάζι και στη θηλυκότητα… κορμάρα με πλούσιο στήθος… όσο για την περιποίηση ένα θα πω μόνο, καθόλου βιαστική κ ψυχρή, δεν κοιτάζει την ώρα, μέσα στα κολπάκια… σου δίνει την εντύπωση ότι πας με τη γκόμενα σου και όχι με … τανα. Τσιμπούκι όλα τα λεφτά , καταπληκτικό… Αν και είχα και γω κάποιες αμφιβολίες για αυτά που γραφτήκαν στο σαιτ για τη συγκεκριμένη κοπέλα… ήθελα να έχω την προσωπική μου άποψη, η κοπέλα λοιπόν δεν είναι καθόλου ξενέρωτη κ βιαστική… ισα ισα το ακριβώς αντίθετο…. και όλα αυτά που γράφτηκαν τα αρνητικά είναι για μένα μύθος… Μόνο αν τη δείτε θα καταλάβετε για τη θεά μιλάμε… Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν με την ωραιότερη ίσως Ελληνίδα του χώρου…
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού