Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κυριακη βραδυ λοιπον και αφου μας πιασανε οι καβλες απο τα σκαφτα μαγιω της παραλιας,ειπα να επισκεφτω τη Σαρα.Μου την ειχε συστησει και παλιοτερα ο κολλητος μου κι ετσι αποφασισα να περασω κι εγω καλα...Πηρα το προγραμμα των 50 ευρω (πιο χαλαρα με περισσοτερες στασεις) και δεν το μετανιωσα καθολου.Μπαινοντας στο δωματιο η κοπελα μου εριξε ενα προστυχο χαμογελο,ερχεται πανω μου και αρχιζει να με γλυφει τις ρωγες και να με φιλαει παντου.Εγω δεν εχασα ευκαιρια φυσικα και αρχισα να της γλυφω τις απιστευτες βυζαρες της και να της χαιδευω γλυκα το τρυφερο της γατακι.Αρχιζει μετα ενα εκπληκτικο κι αισθησιακο πιπουκι και ανεβαινει με δικια της πρωτοβουλια στον λουτσο μου.Μαγκες μου τον ελιωσε,ειχα ηδη αρχισει και απο πριν να καβλωνω παρα πολυ , αλλα μολις ανεβηκε απο πανω τα ειδα ολα.Υστερα την ειπα να γυρισει πισωκολλητο,οπου φυσικα μολις ειδα την απιστευτη ...λαρα της δεν αντεξα αλλο και ηρθε το μοιραιο.Με φιλησε,μου εσκασε ενα χαμογελο και με χαιρετησε.Οποιος δεν εχει παρει τη Σαρα ενα θα πω.......ΧΑΝΕΙ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού