Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Κυριακη απογευμα και αφου οι καυλες ειχαν χτυπησει κοκκινο,αποφασισα να κανω μια καταδρομικη στο στουντιο της οδου Αγ. Μελετιου,γνωριζοντας απο πριν οτι θα ειναι εκει η Ζλατα.Δεν νομιζω πως χρειαζεται να την περιγραψω εμφανισιακα,καθως οι νεες φωτογραφιες της στο σαϊτ μιλουν απο μονες τους.Αερατη,ομιλιτικη και χαμογελαστη ηρθε στο σαλονι οπου μου την παρουσιασε η ευγενεστατη υπηρεσια του σπιτιου.Πηρα το προγραμμα των πενηντα ευρω,την μπυριτα που μου προσφερε η τσατσα και περασα στο δωματιο.
Επειτα απο λιγακι ηρθε η Ζλατα και ανελαβε δραση.Αρχισε τα χαϊδεματα και τα γλειψιματα απο τον λαιμο μεχρι τα @@ και συνεχισε με μια αισθησιακη,με προφυλακτικο εννοειται,πιπα.Στο κυριως πιατο τωρα,εκατσε αυτη απο πανω και εγω ακολουθούσα τον ρυθμο που εδινε.Οταν καταλαβα οτι πλησιαζει το τελος της ζητησα να αλλαξουμε σταση,και την ρωτησα αν θελει να παρει θεση στα τεσσερα στην πολυθρονα του δωματιου."Ωραια ιδεα" μου ειπε,στηθηκε προθυμα και συνεχισαμε ετσι μεχρι τελικης πτωσης.Απαιχτη συμμετοχη γενικα,χωρις να βιαζεται,ξερει να πηδιεται και να κανει τον πελατη να αισθανεται ανετα και οικεία μαζι της.Τελος συμφωνω απολυτα με παλαιοτερες κριτικες συναγωνιστων οτι τα τιμαει τα λεφτα της και οτι ειναι σιγουρα μια απο τις σταθερες αξίες του χώρου!
Επειτα απο λιγακι ηρθε η Ζλατα και ανελαβε δραση.Αρχισε τα χαϊδεματα και τα γλειψιματα απο τον λαιμο μεχρι τα @@ και συνεχισε με μια αισθησιακη,με προφυλακτικο εννοειται,πιπα.Στο κυριως πιατο τωρα,εκατσε αυτη απο πανω και εγω ακολουθούσα τον ρυθμο που εδινε.Οταν καταλαβα οτι πλησιαζει το τελος της ζητησα να αλλαξουμε σταση,και την ρωτησα αν θελει να παρει θεση στα τεσσερα στην πολυθρονα του δωματιου."Ωραια ιδεα" μου ειπε,στηθηκε προθυμα και συνεχισαμε ετσι μεχρι τελικης πτωσης.Απαιχτη συμμετοχη γενικα,χωρις να βιαζεται,ξερει να πηδιεται και να κανει τον πελατη να αισθανεται ανετα και οικεία μαζι της.Τελος συμφωνω απολυτα με παλαιοτερες κριτικες συναγωνιστων οτι τα τιμαει τα λεφτα της και οτι ειναι σιγουρα μια απο τις σταθερες αξίες του χώρου!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού