Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831690
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη σήμερα στην Ταιλανδέζα Νανά, αφού πάντα το είχα άχτι να φάω ξυλιές απο Ασσιάτησα! Αρχικα να αναφέρω οτι έσκασα μύτη αρκετά νωρίς (γύρω στις πεντέμισι) και εκπλάγηκα όταν είδα να υπάρχει κόσμος αφού νόμιζα οτι οι περισσότεροι πλακώνουν μετά τις έξι.



Εμφάνιση κοπέλας: Οσοι περιμένετε μια baby face teen που βλέπετε στις τσόντες ξεχάστε το. Η Νανά είναι κάπου στα εικοσικάτι και εμφανισιακά μοιάζει περισσότερο με κορίτσι της διπλανής Ταιλανδέζικης πόρτας. Ομορφο γλυκό προσωπάκι, ωραίοτατα μεγάλα βυζιά και ακόμα πιο ωραίο σώμα με στρογγυλό ποπο. Απο πατουσάκι είναι επίσης άψογη με μόνη εξαίρεση τα στρασάκια στα νύχια που δεν μου αρέσουν!



Απο υπηρεσίες. Αρχικά να ξεκαθαρήσω οτι διαλέγω το πρόγραμμα ποδολατρείας με την κοπέλα να είναι ολίγον αυστηρή μαζί μου (δηλαδη καμμιά ξυλιά, χαστουκάκι, πάτημα και τέτοια όχι δονητές κ.α.). Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα λίγες κοπέλες καταφέρνουν να είναι τόσο καλές όσο τις θέλω αφού είναι πρόγραμμα που απαιτεί κοπέλα με εμπειρία, ενώ αρκετές (όχι στο συγκεκριμένο στούντιο αλλα γενικά αλλα και κοπέλες εκτός του χώρου) στην προσπάθεια τους γίνονται υπερβολικές και ξενέρωτες. Τέσπα η Νάνα, τα πήγε αρκετά καλά, κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες (ακολουθόντας τις οδηγίες μου) αλλα στο συγκεκριμένο πρόγγραμά θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα, και ειδικά στον τομέα των πρωτοβουλίων. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα φιλότιμη, γελαστή και προσπαθει να ευχαριστήσει τον πελάτη. Άλλωστε η Αντζελα με είχε προειδοποιήσει οτι το στύλ της είναι πιο κοντά σε αυτό της Τζένης, δηλαδή αγαπούλες και φιλάκια.



Εν κατακλέιδι είναι μια τίμια πρόταση που στο στοιχείο της (μασάζ) πιθανόν να κάνει παπάδες!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Νανά
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού