Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τρίτη απόγευμα είχα αράξει στην Φ.Νέγρη για ένα φραπεδάκι, προσπαθώντας να

μαζέψω λίγο δροσιά. Τα αναρίθμητα πιπίνια που κάνανε παρέλαση μου προκαλέσανε έκρηξη στην λίμπιντο μου και έτσι πήρα την απόφαση να κάνω μία επίσκεψη στο στούνιο της Αγίου Μελετίου.Την πόρτα την άνοιξε η υπηρεσία μία ελληνίδα κυρία (παράδοξο ακούγεται αλλά ήταν ελληνίδα) η οποία με πέρασε στο σαλόνι. Η τσατσά δεν ήταν καθόλου φορτική και η παρουσίαση της κοπέλλας ήταν πραγματικά συνοπτική και περιεκτική. Μου ανέφερε τα τυπικά προγράμματα και το σπέσιαλ της κοπελλας το μασάζ και μου προσέφερε μια κρύα μπύρα για να δροσιστώ. Εμφανίστηκε και η κοπέλλα η οποία είναι μεσαίου αναστήματος με καλφτιαγμένες καμπύλες. Δεν δίστασα καθόλου και ζήτησα το πρόγραμμα με το μασάζ (70 Ευρώ).

Ομολογώ ότι δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου. Η κοπέλλα ήρθε περίπου 5 λεπτά αφού είχα ετοιμαστεί. Γλυκομίλητη και χαμογελαστή με ωραίες καμπύλες και τριάρι στήθος (λίγο πεσμένο αλλα πολύ καλύτερο από τα πλαστικά σιλικονάτα), ωραίο δέρμα και μαυρά μαλλιά. Το μασάζ μπορώ να πώ ότι ήταν επιπέδου επαγγελματία,με προσεκτικό χειρισμό και συνδύαζε σωστά την δύναμη με τον αισθησιασμό. Στο κυρίως πρόγραμμα τώρα. Πολύ καλό στοματικό με ιδιαίτερη έμφαση στο γλύψιμο και αρκετά βαθύ. Θα μπορούσα να συνεχίσω επί ωρες με αυτό. Συνεχίσαμε με ένα ιππαστί, έτσι ώστε να έχω πλήρη θέα του στήθους (πιασίματα και φιλιά δεκτά με ευχαρίστηση) και του προσώπου και ολοκληρώσαμε με ένα πισωκολητό το οποίο το πραγματικά το απόλαυσα γιατί είχα μία καταπληκτική θέα του καλοσχηματισμένου πισινού της, ο οποίος ήταν δεκτικότατος σε πιασίματα και ελαφρά μπατσάκια.

Συνολική διάρκεια παραμονής της κοπέλλας περίπου μισή ώρα, χωρίς βιασύνες και πιέσεις.Πιασίματα ελεύθερα χωρίς μα και μου και αντιρήσεις.

Δεν μπορώ να πώ παρά ότι το ευχαριστήθηκα και θα το επαναλάβω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
life97
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική