Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Προσπαθώντας να βρώ δροσιά στην ζεστη Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα, έκανα επιδρομή στο στούντιο της Αγ.Μελετίου.
Στην υποδοχή, ευγενέστατη τσατσά και επί τω έργω η Ζλάτα.
Ζλάτα εστί μία ψηλοκάπουλη φοραδίτσα βορειοανατολικής προελεύσεως, ξανθιά με σιλικονάτα βυζιά που κολάζουνε και άγιο.
Διάλεξα το πρόγραμμα "Σεξ σόου" με 70 ευρώπουλα...
Το θέμα της ξανθιάς φοράδας να παίζει με τον πλαστικό φίλο και το νινί της ήταν όντως ερεθιστικό.Ακολούθησε ένα πολύ πολύ καλό στοματικό με deep throat και επιμελέστατη περιποίηση των α@@@διων. Συνέχισα με έναν καταπληκτικό πισωκολητό που μου επέτρεπε να έχω πλήρη θέα των καλλιγράμμων καπουλιών της τα οποία τίμησα και με ελαφρά μπατσάκια τα οποία δειχνει να τα απολαμβάνει και με το οποίο κατέθεσα κιόλας.
Πρόκειται κατά την γνώμη μου για μία σταθερή αξία στον χώρο. Σίγουρα θα επανέλθω.
Στην υποδοχή, ευγενέστατη τσατσά και επί τω έργω η Ζλάτα.
Ζλάτα εστί μία ψηλοκάπουλη φοραδίτσα βορειοανατολικής προελεύσεως, ξανθιά με σιλικονάτα βυζιά που κολάζουνε και άγιο.
Διάλεξα το πρόγραμμα "Σεξ σόου" με 70 ευρώπουλα...
Το θέμα της ξανθιάς φοράδας να παίζει με τον πλαστικό φίλο και το νινί της ήταν όντως ερεθιστικό.Ακολούθησε ένα πολύ πολύ καλό στοματικό με deep throat και επιμελέστατη περιποίηση των α@@@διων. Συνέχισα με έναν καταπληκτικό πισωκολητό που μου επέτρεπε να έχω πλήρη θέα των καλλιγράμμων καπουλιών της τα οποία τίμησα και με ελαφρά μπατσάκια τα οποία δειχνει να τα απολαμβάνει και με το οποίο κατέθεσα κιόλας.
Πρόκειται κατά την γνώμη μου για μία σταθερή αξία στον χώρο. Σίγουρα θα επανέλθω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού