Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 302400
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Κρύσταλ είναι ένα μελαχρινό -πλέον, παλιότερα ήταν ξανθιά πλατίνα- μιλφ γύρω στα 40 με τους πιο τούμπανους σιλικονάτους βύζους που έχω δει στη ζωή μου τύπου Πάμελα Άντερσον. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω κι από τις φωτό της στα banner δεξιά. Πήρα φουλ πρόγραμμα μαζί της καθώς την είχα ξαναπάρει σε απλό και παλιότερα και είχα μείνει ικανοποιημένος. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη έχει αρχίσει σιγά σιγά να "σπάει" και να εμφανίζει ρυτίδες και χαλάρωση εδώ κι εκεί αλλά εμένα δεν με χαλάει τόσο γιατί αυτό που αναζητούσα το συγκεκριμένο απόγευμα ήταν ένα πολύπειρο μιλφ να με αρμέξει σωστά. Αυτό ακριβώς έγινε λοιπόν και αφού έκανα το ντουζάκι μου ήρθε ο κορίτσαρος με ξάπλωσε και μου ξεκίνησε μία απολαυστικότατη πίπα όπως αρμόζει σε μια γυναίκα με την δική της πορνοεμπειρία. Συνεχίσαμε σε ιεραποστολικο, πλαγιαστό και doggy όπου δεν ήθελε να της πολυπιάνω τα βυζιά με δύναμη γιατί φοβόταν μη φύγουν απ τη θέση τους Χμμμ; τέλος πάντων το προσπέρασα αυτό και μετά από κάνα 20λεπτο αγώνα κατέθεσα με πυγμή πάνω στις ολοστρόγγυλες βυζάρες της που περίμεναν υπομονετικά το ζεστό μου σπέρμα. Συζητήσαμε λίγο περί ανέμων και υδάτων για τον covid και τις απαγορεύσεις, τις είπα και δύο βλακείες στα ρώσικα και με αποχαιρέτησε. Το δωμάτιο ήταν καθαρό γενικά και η τσατσά η κλασσική ξινή ανέκφραστη με τα γυαλιά που στο τέλος δε χαιρέτησε καν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κρύσταλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως