Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 137 10
Sex Studio
124668
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Οι πληροφοριες που ειχα για την Σαμπρινα ηταν πολυ ενθαρυντικες....
Ετσι λοιπον, μαθαινοντας οτι σημερα θα την ευρισκα στο εν λογω studio, κατευθασα για να δω αν ολα αυτα που ειχα ακουσει ισχυαν.
Ευγενεστατη η υπηρεσια με περναει στο σαλονι, το οποιο ηταν πολυ προσγμενο και μου προλογιζει την Σαμπρινα.
Και σε λιγο ερχεται.....
ΖΑΛΗΣΤΙΚΑ. Ψηλη θα ελεγα, ξανθια, γαλανοματα, επιδερμιδα με εντονα τα σημαδια του ηλιου απο τα πρωτα μπανια.Πολυ γλυκο προσωπο.
Στηθος υπεροχο, στητο, μεγαλο.
Ωραια περιφερεια, σφικτο σωμα.
Με λιγα λογια ο ορισμος της γυναικας που μου αρεσει.
Δεν υπηρχε περιπτωση να μην περασω......
Το δωματιο πολυ καθαρο, ευρυχωρο, προσεγμενο καιμε νιπτηρα.
Σε λιγο ερχεται με ενα γλυκυτατο χαμογελο.
Συστασεις, λιγο κουβεντουλα και αρχιζουμε.
Για να ειμαι δικαιος, τα προκαταρκτικασ της δεν ηταν κατι το μοναδικο. Λιγα χαδια στο στηθος, ισπανικη που με το στηθος ποι διαθετει ειναι ολα τα λεφτα.
Τοποθετηση προφυλακτικου και στοματικο. Και εκει με περιθωρια βελτιωσης.
Δεν ασχοληθηκε με την γυρω περιοχη, αλλα μονο με το επομαχο σημειο. Ενιοτε χρησιμοποιουσε και τα χερια της, που μετα απο δικη μου παρακληση σταματησε.
Στο sex ομως ηταν λιρα 100.
Αρκετες εναλλαγες στασεων με πολυ προθυμια, τελεια συμμετοχη, αληθοφανη βογγητα, χαδια, σφικτες αγγαλιες, πεταχτα φιλακια στο στομα (οχι γλωσοφιλα) γλυψιματα εκατερωθεν στο στηθος τον λαιμο, τα αυτια.
Πολυ gfe κατασταση.Μετα το τελος μιλησαμε για την πατριδα της την Τσεχια,τα γουστα της, με πολυ φιλικη διαθεση.
Σαν συμεμπερασμα: Ειναι ισως απο τις τρεις ομορφοτερες κοπελες που εχω γνωρισει στην 30ετη μου καριερα, συμφωνα παντα με το ταπεινο μου γουστο.
Εαν βελτιωσει τα προκαταρκτικα της και το στοματικο της θα ειναι ισως (για μενα παντα)η κορυφαια επιλογη.
ΥΓ: Parking ακριβως απ΄εξω....
Ετσι λοιπον, μαθαινοντας οτι σημερα θα την ευρισκα στο εν λογω studio, κατευθασα για να δω αν ολα αυτα που ειχα ακουσει ισχυαν.
Ευγενεστατη η υπηρεσια με περναει στο σαλονι, το οποιο ηταν πολυ προσγμενο και μου προλογιζει την Σαμπρινα.
Και σε λιγο ερχεται.....
ΖΑΛΗΣΤΙΚΑ. Ψηλη θα ελεγα, ξανθια, γαλανοματα, επιδερμιδα με εντονα τα σημαδια του ηλιου απο τα πρωτα μπανια.Πολυ γλυκο προσωπο.
Στηθος υπεροχο, στητο, μεγαλο.
Ωραια περιφερεια, σφικτο σωμα.
Με λιγα λογια ο ορισμος της γυναικας που μου αρεσει.
Δεν υπηρχε περιπτωση να μην περασω......
Το δωματιο πολυ καθαρο, ευρυχωρο, προσεγμενο καιμε νιπτηρα.
Σε λιγο ερχεται με ενα γλυκυτατο χαμογελο.
Συστασεις, λιγο κουβεντουλα και αρχιζουμε.
Για να ειμαι δικαιος, τα προκαταρκτικασ της δεν ηταν κατι το μοναδικο. Λιγα χαδια στο στηθος, ισπανικη που με το στηθος ποι διαθετει ειναι ολα τα λεφτα.
Τοποθετηση προφυλακτικου και στοματικο. Και εκει με περιθωρια βελτιωσης.
Δεν ασχοληθηκε με την γυρω περιοχη, αλλα μονο με το επομαχο σημειο. Ενιοτε χρησιμοποιουσε και τα χερια της, που μετα απο δικη μου παρακληση σταματησε.
Στο sex ομως ηταν λιρα 100.
Αρκετες εναλλαγες στασεων με πολυ προθυμια, τελεια συμμετοχη, αληθοφανη βογγητα, χαδια, σφικτες αγγαλιες, πεταχτα φιλακια στο στομα (οχι γλωσοφιλα) γλυψιματα εκατερωθεν στο στηθος τον λαιμο, τα αυτια.
Πολυ gfe κατασταση.Μετα το τελος μιλησαμε για την πατριδα της την Τσεχια,τα γουστα της, με πολυ φιλικη διαθεση.
Σαν συμεμπερασμα: Ειναι ισως απο τις τρεις ομορφοτερες κοπελες που εχω γνωρισει στην 30ετη μου καριερα, συμφωνα παντα με το ταπεινο μου γουστο.
Εαν βελτιωσει τα προκαταρκτικα της και το στοματικο της θα ειναι ισως (για μενα παντα)η κορυφαια επιλογη.
ΥΓ: Parking ακριβως απ΄εξω....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού