Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 70 10
Sex Studio 197231
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έχοντας κάνει τα απαραίτητα τηλέφωνα να μάθω ποιές κορασίδες είναι στα σπίτια,ανέβηκα με σκεπτικό να πάω ή με Αθηνά ή με Ευρυδίκη. Την Αθηνά κανείς από την μπουρδελοπαρέα μου δεν την είχε πάρει ενώ για την Ευρυδίκη παρότι την είχα δεί πολλές φορές δεν είχε τύχει να μπω αλλά είχαν μπεί τα άλλα τα ρεμάλια και είχα πληροφορίες...Ε ήρθε η ώρα της..Πρώην Prosexeto και νυν Monica's σπίτι Β. Πήρα το γέρικο κορμάκι μου και πήγα.Χώρος για παρκάρισμα άνετος για το αμάξι.Ηρεμία. Υποδοχή ήταν η Μόνικα,η ιδιοκτήτρια που είχα στο παρελθόν τιμήσει και αυτήν.Μετά την ευχάριστη κουβέντα μαζί της όπου θυμηθήκαμε τα παλιά λες και είμαι βετεράνος,μπαίνω στο δωμάτιο .Έρχεται η Ευρυδίκη.Νταρντανογκόμενα,ψηλή,με κοντό ξανθό μαλλί πλέον, Κ Ω Λ Α Ρ Α και βυζί αρκετά καλό με ρόγα υπερ-ευαίσθητη.Βουλγαρία η χώρα πρόελευσης.Λίγο σπασμένη στο πρόσωπο αλλά καλή. Μπαλαμούτι,γελάκια,χαδάκια και πέρασμα για πνευστό.Λόγω κορονοιού δεν ήθελα να κάνω όσα έκανα με δαχτυλάκια στο μουνάκι κτλ οπότε αφέθηκα στο κλαρίνο...Βαθύ,υγρό και ωραίο. Ανόρθωση και γύρισμα στην στάση που για μένα ταιριάζει απόλυτα σε αυτήν...Στα 4 με θέα την κωλάρα της να φαίνεται και στον καθρέπτη.Στενό μουνάκι και κώλος που σε προκαλεί να τον καρφώσεις αλλά δεν τον δίνει όπως λέει για να μην τον...χαλάσει...Όλος ο γύρος κράτησε εκεί.Κραυγούλες και συμμετοχή καλή.Ήρθε το τέλος,σκούπισμα από την ίδια,λίγο μπλα μπλα και έφυγε χωρίς βιασύνη! Από τις παλιές μαζί με την Ντάνα,ξέρεις τι δίνει και ξέρει τι ζητάς. Δεν κοροϊδεύει και γουστάρει να γαμιέται!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ευρυδίκη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
20
Πόντοι:
3.665
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kavouras13, ilias84, Ημεδαπος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2020
Ευχαριστούμε για την κριτική, καλό είναι να έχουμε ενημέρωση στο τι παίζει στην όμορφη Πατρα
Κατ'εμε στην Πάτρα θα άξιζε μια καλύτερη πορνικη ζωή..
παλιά κάπου το 2002 γίνονταν χαμός, 16 μπουρδελα μέσα στην πόλη τώρα έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με τότε.. νύχτα με την ημέρα..
16 Αυγούστου, 2020
Χαίρομαι φίλε που είχες καλή εμπειρία με την Ευριδίκη γιατί για μένα δεν θα έλεγα το ίδιο. Καμμιά φορά ίσως τα κορίτσια να έχουν και τις προτιμήσεις τους...
16 Αυγούστου, 2020
Είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε κριτικές-εμπειρίες και να ξέρει ο καθένας μας τί θα συναντήσει ή όχι...
Όσον αφορά αυτό που είπες Giant, ναι τυχαίνει σε έναν να είναι οκ η κοπέλα σε άλλον όχι και τόσο λόγω προτίμησης..Ήμουν τυχερός,στην επόμενη μπορεί να είμαι άτυχος..
24 Ιανουαρίου, 2022
Είπα να δοκιμάσω και την Ευριδίκη, milf ξανθιά 1,75 περίπου, σου εμφανίζεται πάντα γυμνή. Ήθελα και μασάζ ο μαλάκας, δεν αρκέστηκα στα 30€ που είναι η ταρίφα της. 50€ μου λέει η τσατσά με μασάζ, επίσης χρόνος 20 λεπτά. Μπήκα μέσα, γδύθηκα, μπαίνει η "Ευριδίκη", αντί να αρχίσει με τσιμπούκι (όπως όλες), άρχισε να μου τον παίζει. Ο χρόνος σου έχει ξεκινήσει μου είπε, μην μιλάς. Αφού της είπα να πάρει τσιμπούκι, έβαλε την καπότα..... Δεν ήξερε να παίρνει πίπα !! Φθάσαμε στα 6-7 λεπτά, της λέω, μωρή κάβλα, δεν θα σε γαμήσω ?? Μου απάντησε, εσύ θες πίπα , δεν μου είπες για σεξ. Δηλαδή, ο πελάτης θα της πει πότε θα πάει στο επόμενο βήμα ?? ... Προσπαθήσαμε στα 4, μου λέει είσαι βαρυς, πονάω, πισωκολλητό μετά, αφού δεν κάναμε τπτ, την ξαναέβαλα για πίπα .... Μου έλεγε το πουλί σου έχει πρόβλημα. Φθάσαμε 20λεπτο, έφυγε φυσικά. Την ακούω να μιλάει με την τσατσά και να γελάνε. ... Δεν έχυσα. Πλήρωσα 50€ ως ΜΑΛΑΚΑΣ. Τα είχα πληρώσει μπροστά. Καλύτερα να τα χάλαγα στον ΟΠΑΠ ή στο ΚΙΝΟ !! Σώμα ωραίο η Ευριδίκη, δουλειά μηδέν. .... Είχα πηδήξει και την Τζούλια, έφυγε πια, ούτε εκεί είχα χύσει, αλλά είχε συναίσθημα η Τζούλια, η Ευριδίκη αναίσθητη !! Δεν θα ξαναπάω Monika's house ή Prosexeto
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4