Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Sex Studio
156432
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μόνικα...Αν και δούλευε και πιο παλιά εδώ, εμφανίστηκε "Μόνο για Μία μέρα!"
Από Αλβανία το μωρό αν κ δηλώνει Τσεχα στο άλλο σάιτ! Δεν έτυχε τότε να την δοκιμάσω, αλλά ήρθε η ώρα της!
Είναι γύρω στα 30, με ξανθό μακρύ καρέ μαλλακι, ωραίο προσωπάκι, κωλαρα, βυζάρες μεγέθους (3) και piercing δίπλα στο στόμα και στον αφαλό της()!
Πλήρωσα το (40)αρι ,όπου μετά έγινε συνολικά (80)άρι.
Με ορμηξε στα γλωσσοφιλα το μωρό με το που μπήκε!
Έβγαλα το μποξερακι στο κρεβάτι όρθιος, όπου ακολούθησε απίστευτο τσιμπούκι με απανωτά deep! Με έφερε στα όρια μου κ την σταμάτησα για να την περιποιηθώ κι εγώ!
Καταγκαβλωσε το μωρό αρκετά...ώσπου ανέβηκα πάνω της και ακολούθησε mouthfuck ονειρεμένο!
Στα τέσσερα η θέα της κωλαρα της ήταν το κάτι άλλο! Μας καβάλησε κ εμάς το μωρό σε στάση cowgirl...που μας πήρε μόνο την πρώτη δόση από το ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ το γνωστό!!!
Στο δεύτερο γύρο μόνο ιεραποστολικα την γαμησα! Να λέει στο τέλος το μωρό..."Αχ είσαι εσύ! Ένας!"
Δεν θα μου ξεφευγες εσύ με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Από Αλβανία το μωρό αν κ δηλώνει Τσεχα στο άλλο σάιτ! Δεν έτυχε τότε να την δοκιμάσω, αλλά ήρθε η ώρα της!
Είναι γύρω στα 30, με ξανθό μακρύ καρέ μαλλακι, ωραίο προσωπάκι, κωλαρα, βυζάρες μεγέθους (3) και piercing δίπλα στο στόμα και στον αφαλό της()!
Πλήρωσα το (40)αρι ,όπου μετά έγινε συνολικά (80)άρι.
Με ορμηξε στα γλωσσοφιλα το μωρό με το που μπήκε!
Έβγαλα το μποξερακι στο κρεβάτι όρθιος, όπου ακολούθησε απίστευτο τσιμπούκι με απανωτά deep! Με έφερε στα όρια μου κ την σταμάτησα για να την περιποιηθώ κι εγώ!
Καταγκαβλωσε το μωρό αρκετά...ώσπου ανέβηκα πάνω της και ακολούθησε mouthfuck ονειρεμένο!
Στα τέσσερα η θέα της κωλαρα της ήταν το κάτι άλλο! Μας καβάλησε κ εμάς το μωρό σε στάση cowgirl...που μας πήρε μόνο την πρώτη δόση από το ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ το γνωστό!!!
Στο δεύτερο γύρο μόνο ιεραποστολικα την γαμησα! Να λέει στο τέλος το μωρό..."Αχ είσαι εσύ! Ένας!"
Δεν θα μου ξεφευγες εσύ με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2020
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Θα προσπαθήσω μεγάλε, με έπεισες...