Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 243 10
Αριστοτέλους 6
Hot
Sex Studio
348299
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
επισκεψη στον οικο με σκοπό την Μιχαελλα. δυστυχως ηταν σε ραντεβου κ επελεξα την Κρις. ερχεται στο δωματιο με συμπεριφορα Μεταξουργειου. πιπα με χερι λες κ χτυπαγε φραπε. προσπαθησα να την χαλαρωσω αλλα δεν εκοβε. την γυρναω σε ιεραποστολικο κ την ωρα που τελειωνω ...κανει το απαραδεκτο. με σταματαει κ βαζει το χερι τησ στο προφυλακτικο δηθεν μην βγει...κ το εκανε την ωρα που τελειωνα οχι μετα....με εκοψε στο καλυτερο...στραβωνω, της ριχνω μια ματια κ παω να φυγω κ μου λεει ...τι εγινε? τι να σου πω της λεω...μπραβο...εφυγα τρεχοντας...μαυρο στην φολα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2020
Όνομα κοπέλας
Κρις
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2020
Αμ γι αυτο τη σουταρανε κ απο το γραφειο (magic girls)
pilofori
20 Ιουλίου, 2020
όχι ρε φίλε την πάτησες άσχημα είχαμε αναφερθεί στην τύπισσα στην ημερήσια ενημέρωση μελών για στούντιο,την έδιωξαν κιόλας απο γραφείο επειδή ήταν παντελώς άχρηστη
Le Blanc
20 Ιουλίου, 2020
Στην συμμετοχή το καταλαβαίνω το 1 στην εμφάνιση γιατί 5? δεν την έχω δει αλλά είχα σκοπο και γι αυτό ρωτάω
S
Str28
21 Ιουλίου, 2020
Και εδω μια απτα ιδια.. Καθολου προκαταρτικα, σκουφο σε τελειως πεσμενο. Δεν σηκωνε κουβεντα οταν της το ειπα με ομορφο υφος. Ιεραποστολικο με σταματησε 2 φορες δηθεν οτι ποναει (Ενδεχομενως τα 3 λιτρα λιπαντικο που εβαλε να μην εφταναν ουτε αυτα), μετα μου λεει ελα στα τεσσερα οπου μετα απο δευτερολεπτα με σταματησε παλι και μου λεει θα ανεβω απο πανω αλλα θα με γαμησεις εσυ (Καμια προθυμια να κουνησει το σωμα της). Απο ολα αυτα αρχισε να μου πεφτει και της λεω τελειωσε με με στοματικο (μαυρα χαλια...μονο χερι και δυνατα σε σημειο να πονας) στο στομα δεν τον εβαζε γιατι λεει ηταν μεσα της κ δεν της αρεσει. Αφου καταλαβε οτι τελειωνω πριν προλαβω να ολοκληρωσω, σηκωθηκε με αφησε στον αερα πηρε τα εσωρουχα της και εφυγε. Ουτε κουβεντα... και ειμαι ευγενικος με τις κοπελες... Εχω συναντησει κ αλλες φολες, τετοιο πραγμα ομως πρωτη φορα.. εφυγα με χαλια ψυχολογια, κριμα τα λεφτα που με αλλη κοπελα θα περνουσανε σουπερ.. Ας οψεται...
S
SailorJerry
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4