Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 306 10
Πειραιώς 193
Hot
Sex Studio
582738
Γενική βαθμολογία
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλημέρα σε όλους.Επίσκεψη προ δύο ημερών στο ξανθό τούμπανο...κωλάρα, βυζάρες γενικά κορμάρα πολύ γυμνασμένη...λιγάκι άγριο πρόσωπο αλλά για μένα ήταν οκ.
Χώρος αρκετά προσεγμένοςπλην όμως δεν μου άρεσε ότι ούτε ένα μπουκάλι αντισηπτικό δεν υπήρχε....Να τηρούμε και κάποιους κανόνες (κυρίες κύριοι του καταστήματος!!!...μην ξεχνάμε ότι ο Covid εξακολουθεί να υπάρχει.
Στα του αγώνα τώρα...η κοπέλα το' χει απίστευτα....προκαταρκτικά φιλιά σε σώμα, χάδια κλπ, τσιμπούκι για σεμινάριο, γλύψιμο από μπάλες έως κεφάλι και deepthroat, γούσταρε και το mouthfuck.Όσο με τσιμπούκωνε μου είχε στήσει τη κωλάρα της και η πούτσα έγινε κάγκελο (τη κωλάρα ήταν αυτή )
Παίχτηκαν τρεις στάσεις...πρώτα εκείνη από πάνω που έκανε κάτι τρελλά καρφώματα ενώ έγλυφα τις βυζάρες της...ιεραποστολικό με ωραία αληθοφανή βογγητά από μέρους της και στο τελος το αγαπημένο μου doggy όπου μετά από τη συγκατάθεσή της έχυσα πάνω στην απίστετυη κωλάρα της
Αξίζει (για μένα τουλάχιστον) και τιμάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ....Πριν την αποχώρηση της και μετά από λίγο social ανανεώσαμε το ραντεβού μας.
Αυτά από μένα....Καλά να περνάτε.
Χώρος αρκετά προσεγμένοςπλην όμως δεν μου άρεσε ότι ούτε ένα μπουκάλι αντισηπτικό δεν υπήρχε....Να τηρούμε και κάποιους κανόνες (κυρίες κύριοι του καταστήματος!!!...μην ξεχνάμε ότι ο Covid εξακολουθεί να υπάρχει.
Στα του αγώνα τώρα...η κοπέλα το' χει απίστευτα....προκαταρκτικά φιλιά σε σώμα, χάδια κλπ, τσιμπούκι για σεμινάριο, γλύψιμο από μπάλες έως κεφάλι και deepthroat, γούσταρε και το mouthfuck.Όσο με τσιμπούκωνε μου είχε στήσει τη κωλάρα της και η πούτσα έγινε κάγκελο (τη κωλάρα ήταν αυτή )
Παίχτηκαν τρεις στάσεις...πρώτα εκείνη από πάνω που έκανε κάτι τρελλά καρφώματα ενώ έγλυφα τις βυζάρες της...ιεραποστολικό με ωραία αληθοφανή βογγητά από μέρους της και στο τελος το αγαπημένο μου doggy όπου μετά από τη συγκατάθεσή της έχυσα πάνω στην απίστετυη κωλάρα της
Αξίζει (για μένα τουλάχιστον) και τιμάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ....Πριν την αποχώρηση της και μετά από λίγο social ανανεώσαμε το ραντεβού μας.
Αυτά από μένα....Καλά να περνάτε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2020
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2020
Είναι η πειραιωτισσα;
A
ANH
06 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Όχι
lagonisian
02 Οκτωβρίου, 2020
10 λεπτα 50 ευρω δεν αξίζει για εμενα , προτιμώ να δώσω 60 σε μασατζιδικο μια ωρα
Πέτρος12345
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3