Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 238 10
Δροσοπούλου 95
Hot
Sex Studio
242350
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εξεχων συναγωνιστης με ενημερωσε με pm (και τον ευχαριστω δημοσια) οτι η Αλινα αναχωρει απο Δευτερα για διακοπες στην πατριδα της.
Παλια γνωριμη με λαμπρες αναμνησεις η Αλινα, ειπα να παω να της ευχυθω το "καλο ταξιδι"
Μετα απο αρκετη αναμονη στο σαλονι, μιας και συναγωνιστες διναν τον υπερτατο αγωνα, ηλθε η ωρα να περασω στο δωματιο.
Μεγαλο, καθαρο, με καθαρες πετσετες, μωρομαντηλα και το μπανιο διαθεσιμο.
Σε λιγο ερχεται η Αλιναρα.
Γεματη ερωτικη διαθεση, αρχισαμε τα προκαταρκιτκα.Χαδια παντου, φιλακια, γλυψιματα.
Σε καποια στιγμη περιλουζει το ...μοριο με babyoil, και αφου στην συνεχεια με πολυ ναζι βαζει λαδακι και στο υπεροχο φυσικο της στηθος, αρχιζει μια απιστευτη ισπανικη.
Προφυλακτικο και συνεχεια με απιστευτο στοματικο. Μαστορισα. Το αθλημα το κατεχει τα μεγιστα.
Συνεχεια με sex.Ουτε θυμαμαι ποσες στασεις καναμε.
Αυτο που θυμαμαι ηταν οτι σε καποια φαση, φυγαμε απο το κρεβατι, ημουν ορθιος,την κρατουσα στα χερια μου και αυτη ειχε κουλουριασει χερια και ποδια γυρω απο το σωμα μου.....Τι να λεω τωρα.
Επιστροφη στο κρεβατι, στασεων συνεχεια και ...τετελεσται.
Αρχισαμε την κουβεντουλα. Μου ειπε για το ταξιδι της, και οτι ηταν πολυ χαρουμενη.
Της ευχηθηκα καλο ταξιδι, σταυρωτο φιλακι και εφυγε.
Πιστευω πως η Αλινα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη στα studio.
Δεν ειναι τοσο ομορφη στο προσωπο, αλλα εχει δυο υπεροχα γαλαζια ματια και αρκετα καλο σωμα για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον.
Οι υπηρεσιες της ομως ειναι το κατι αλλο.
Ανυπομονω να γυρισει.....
Παλια γνωριμη με λαμπρες αναμνησεις η Αλινα, ειπα να παω να της ευχυθω το "καλο ταξιδι"
Μετα απο αρκετη αναμονη στο σαλονι, μιας και συναγωνιστες διναν τον υπερτατο αγωνα, ηλθε η ωρα να περασω στο δωματιο.
Μεγαλο, καθαρο, με καθαρες πετσετες, μωρομαντηλα και το μπανιο διαθεσιμο.
Σε λιγο ερχεται η Αλιναρα.
Γεματη ερωτικη διαθεση, αρχισαμε τα προκαταρκιτκα.Χαδια παντου, φιλακια, γλυψιματα.
Σε καποια στιγμη περιλουζει το ...μοριο με babyoil, και αφου στην συνεχεια με πολυ ναζι βαζει λαδακι και στο υπεροχο φυσικο της στηθος, αρχιζει μια απιστευτη ισπανικη.
Προφυλακτικο και συνεχεια με απιστευτο στοματικο. Μαστορισα. Το αθλημα το κατεχει τα μεγιστα.
Συνεχεια με sex.Ουτε θυμαμαι ποσες στασεις καναμε.
Αυτο που θυμαμαι ηταν οτι σε καποια φαση, φυγαμε απο το κρεβατι, ημουν ορθιος,την κρατουσα στα χερια μου και αυτη ειχε κουλουριασει χερια και ποδια γυρω απο το σωμα μου.....Τι να λεω τωρα.
Επιστροφη στο κρεβατι, στασεων συνεχεια και ...τετελεσται.
Αρχισαμε την κουβεντουλα. Μου ειπε για το ταξιδι της, και οτι ηταν πολυ χαρουμενη.
Της ευχηθηκα καλο ταξιδι, σταυρωτο φιλακι και εφυγε.
Πιστευω πως η Αλινα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη στα studio.
Δεν ειναι τοσο ομορφη στο προσωπο, αλλα εχει δυο υπεροχα γαλαζια ματια και αρκετα καλο σωμα για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον.
Οι υπηρεσιες της ομως ειναι το κατι αλλο.
Ανυπομονω να γυρισει.....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού