Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 12 10
Sex Studio 86403
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Υποχρεωμένος, στα καρντάσια του site, να ολοκληρώσω την χθεσινή κριτική.
Τελικά την Ραφαέλα την τίμησα. δεόντως, σήμερα και το εκτίμησε κι εκείνη δεόντως...Προσκύνημα

Ότι έγραψα, χθές, για συμπεριφορά κλπ, απλά επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Ξεκαθαρίζω ότι εμφανισιακά είναι στα γούστα μου. Όμορφη, δεν την λές, αλλά διαθέτει πρόστυχη καβλώφατσα. Γυναικάρα, ψηλή - άλογο γύρω στο 1,75 με 1,80 η οποία χωρίς να είναι χοντρή έχει βυζάρες, κωλάρα, ποδάρες και τα παρελκόμενα. Προσοχή, για όσους γουστάρουν αδύνατες, χωρίς ιδιαίτερα πιασίματα κλπ, η κοπέλα, απλά, δεν κάνει.

Στα του αγώνα τώρα. Πήρα το special, στο 60άρι και το απόλαυσα και απο άποψη χρόνου ( πάνω από μισάωρο - δεν είχε πελάτες την ώρα που πήγα Μεγάλο χαμόγελο ) και απο άποψη παρεχομένων υπηρεσιών Προσκύνημα. Η κοπέλα συμμετέχει και το γουστάρει. Απο πίπα, πρόστυχη και βαθειά ( όχι ότι κουβαλαώ και κανα magnum, αλλά βαθειά ) με μπόλικο φτύσιμο και φουλ καραμέλωμα στα ΜατάκιΜατάκι, με έφτιαξε κάργα. Φιλάκια, χαδάκια ελεύθερα και παντού, μη εδω μη εκεί κλπ απλά ξεχάστε τα. Νομίζω ότι αν της φερθεί κανείς ευγενικά και απαλά, νοιώθει κι εκείνη οικεία και αφήνεται. Γλωσσόφιλο δεν δοκίμασα, δεν το συνηθίζω. Στο γλυφομούνι δεν είπε όχι και το 69 κράτησε αρκετά... Αφού με έκανε τούρμπο, πράγμα σπάνιο, πια, με καβάλησε δυνατά όσο εγώ απολάμβανα τις βυζάρες της φάτσα κάρτα. Ακολούθησε reverse cow-girl, παραδοσιακό ιεραποστολικό και κλείσαμε στα 4, όπου ήρθε και η κατάθεση στην απίστευτη, σφιχτή κωλάρα της. Ξέρει τη δουλειά της και τιμάει το μεροκάματο με το παραπάνω. Απλά respect Καπέλο.-

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2020
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
24
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kouklakis, exfoititis

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2020
Πώς το πάθανε και φέρανε κοπέλα της προκοπής στο studio rose. Τα τελευταία 2-3 χρόνια όλο ξοφλημένες πρώην κωλομπαρούδες κουβαλούσε.
24 Ιουνίου, 2020
Μετά τον Covid 19 άλλαξε και η Καβάλα . Άιντε να δούμε αν με βγάλει ο δρόμος και προς τα εκεί να κάνω ένα τεστ ντραιφ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2