Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 12 10
Sex Studio 86403
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για λίγες μέρες Καβάλα, για δουλειές και είπα να κάνω ενα ντου στο Rose, να δώ τί παίζει. Μόλις επέστρεψα,ευχαριστημένος....

Λίγα λόγια για τον χώρο : εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ, καθαρός, αξιοπρεπέστατος.

Πήγα αργά και δεν είχε πελάτη. Με υποδέχτηκε η Ραφαέλα ( Λένα στα Τρίκαλα, για τους ψαγμένους).
Ξεκινάω με τη συμπεριφορά που για μένα παίζει, αρχικά, μεγάλο ρόλο καθώς εύκολα μπορεί να σε ξεκαβλώσει, όπως και το αντίθετο φυσικά. Η κοπέλα είναι όλα τα λεφτά. Άνετη, πρόσχαρη, φιλική, ευγενική, άψογη στο social, σε κάνει να νοιώθεις απόλυτα οικεία και άνετα, με φουλ συμμετοχή ( αν είχε 10άρι διαθέσιμο στη βαθμολογία, θα της έβαζα 11 !!! Τερματίζει στο 7, οπότε αναγκαστικά...).

Εμφάνιση ταμάμ για τα γούστα μου. Ψηλή, μαύρο μακρύ μαλλί, ποδάρες, κωλάρα και βυζάρες, ( φυσικές, ελαφρώς saggy, με μεγάλες όμορφες ρόγες που ψοφάνε για πιπίλα ) και φάτσα απόλυτα καβλωτική και πρόστυχη τόσο ώστε να με καβλώσει με το καλησπέρα ( πράγμα πλέον σπάνιο, καθώς πενηντάρης πια ΛύπηΛύπηΓερο-μύστης ).

Αυτά, προς το παρών. Για τα του αγώνα θα γράψω πολύ σύντομα, καθώς σκοπεύω να την ξανατιμήσω σύντομα, για να έχω ξεκάθαρη γνώμη. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα φουριόζος και βιαστικός, να ρίξω έναν στα σβέλτα και να την κάνω, γιατί είχα κανονισμένα διάφορα για μετά. Ο αγώνας ήταν σύντομος, εξαιτίας μου ( χαλαρή πιπούλα, δυο στάσεις στα σβέλτα και τέλος), πάντως η κοπέλα φάνηκε πολλά υποσχόμενη και στο ρίνγκ... Θα δείξει.
Πρόγραμμα πήρα το απλό, στο 30άρι, την επόμενη θα πάω για άλλα και θα ενημερώσω τα καρντάσια, άμεσα. So far, value for money.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2020
Όνομα κοπέλας
Ραφαέλα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
24
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kouklakis, exfoititis, Yatoputso και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού