Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414884
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τετάρτη 03/06/09,ώρα 22.00, καταφτάνω στο studio.Ξέρω εκ των προτέρων ότι "παίζει" Αλίνα, άρα ξέρω ότι θα περάσω τέλεια.
Και βέβαια δεν διαψεύδομαι. Άλλωστε την Αλίνα τη "γνωρίζω" σχεδόν ένα χρόνο.
Το παιγνίδι λοιπόν ξεκινάει από το σαλόνι με κάποια χαδάκια και άλλα προκαταρκτικά και συνεχίζεται στο δωμάτιο μετά από περίπου 20 λεπτά (διότι είχε και κόσμο).
Περιμένοντας κάνω κι ένα ντους.
Στο δωμάτιο δεν υπάρχουν αναστολές.Η πίπα είναι φανταστική με γλύψιμο του εργαλείου από πάνω προς τα κάτω , παιγνίδι με τη γλώσσα και πολύ καλή "περιποιήση" των @@!
Όταν πια έχω γίνει τούρμπο της λέω να έρθει από πάνω (αγαπημένη μου στάση)και αρχίζει το σφυροκόπημα με ταυτόχρονα φιλιά και πιπιλίσματα στο προσωπό, το λαιμό και τα αυτάκια.
Κάποια στιγμή επέρχεται η ... μοιραία έκρηξη και η Αλίνα εξακολουθεί να μένει μέσα μου κάνοντας μου διάφορες συσπάσεις με το "γατάκι" της.
Ποιάνουμε ψιλοκουβέντα για διακοπές, ταξίδια κλπ.και μετά από κανά δεκάλεπτο με αποχαιρετά.Δυστυχώς θα τη χάσουμε για 2 βδομάδες.Θα πάει στην πατρίδα της.Μέχρι να γυρίσει θα ζω με την ανάμνηση της καταπληκτικής βραδιάς που μου χάρησε και θα την περιμένω με ανυπομονησία.
Αλίνα,να'σαι καλά κορίτσι μου και σε ευχαριστώ για όλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια