Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 181 10
Ι. Κωλέττη 17
Hot
Sex Studio
174303
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σημερα κατα τις 4:00 το απογευμα επισκεψη στο εν λογω κοκκινοσπιτο,
δεν θα μακρυγορησω γιατι διαισθανομαι οτι ολοι οι συναγωνισται-συμπολιτες
την γνωριζετε απταιστα.
Η κοπελα ειναι απιστευτη με εναν ιδιαζων συναισθηματικο ψυχισμο(αλλωστε την εχετε ανακυριξει πρωτη στις προτιμησεις σας στο αναλογο θρεντ).
Εγω υστερα απο αυτην την θεσπεσια εμπειρια εχω κλεισει την καριερα μου ως μαχητης-μπουρδελιαρης και θα ξαναβγω στο σεριανι μονο αν υπαρξει κατι πολυ καλυτερο και δοκιμασμενο και προταθει απο τους συναγωνισται.
Για την ιστορια αξιοσημειωτον ειναι οτι αν και αλλαξαμε αρκετες στασεις
με εκπληκτικη συμμετοχη της κοπελας(η θεα στου ποπου στα 4 ειναι κατι το διαστημικο)
δεν καταφερα να χυσω και ετσι με πηρε ενα ουρανιο τσιμπουκιον,απο τις λιγες φορες στα 23 μου ετη που ενιωσα τετοια ηδονη.
Το να σας πω να πατε,αξιζει μια επισκεψη
ειναι περιττο.
δεν θα μακρυγορησω γιατι διαισθανομαι οτι ολοι οι συναγωνισται-συμπολιτες
την γνωριζετε απταιστα.
Η κοπελα ειναι απιστευτη με εναν ιδιαζων συναισθηματικο ψυχισμο(αλλωστε την εχετε ανακυριξει πρωτη στις προτιμησεις σας στο αναλογο θρεντ).
Εγω υστερα απο αυτην την θεσπεσια εμπειρια εχω κλεισει την καριερα μου ως μαχητης-μπουρδελιαρης και θα ξαναβγω στο σεριανι μονο αν υπαρξει κατι πολυ καλυτερο και δοκιμασμενο και προταθει απο τους συναγωνισται.
Για την ιστορια αξιοσημειωτον ειναι οτι αν και αλλαξαμε αρκετες στασεις
με εκπληκτικη συμμετοχη της κοπελας(η θεα στου ποπου στα 4 ειναι κατι το διαστημικο)
δεν καταφερα να χυσω και ετσι με πηρε ενα ουρανιο τσιμπουκιον,απο τις λιγες φορες στα 23 μου ετη που ενιωσα τετοια ηδονη.
Το να σας πω να πατε,αξιζει μια επισκεψη
ειναι περιττο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού