Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 110 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μιας και τα πάντα είναι κλειστά και δεν μπορούμε να πάμε στα συγκεκριμένα.... ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης θα σας παραθέσω μια παλιά μου επίσκεψη.
Πήγα έτοιμος και διαβασμένος για την Σαμάνθα με οτι πληροφορίες είχα μαζέψει. Πολύ ευγενική τσα με ρώτησε αν ήθελα σαλοναρισμα αλλα πήγα κατευθείαν στον στόχο μου.
Μπαίνω δωματιο, σκάω 50ρικο και κάνω το μπάνιο μοθ.....10 λεπτα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! μετα έρχεται.
Με ξαπλωνει στο κρεβατι χωρις πολλα πολλα και ξεκιναει μια πολυ τίμια πιπα, βαζοντας παράλληλα σκούφο.
Στα του αγωνα όμως......κατι παπι πεταει, δεν σε αφηνει να τις ζουληξεις τις βυζαρες πολυ πολυ...
Οταν ηρθε πια το τελος μου εδωσε χαρτι και σηκωθηκε και εφυγε.
Αν θελει καποιος λατινοκαταστασεις με μεγαλα βυζια μπορει να βρει καλυτερα πιστευω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Thomas27, KostasMx, Marcus77 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2020
εμενα η συγκικριμενη με κατι εξτρα μου κανει τρομερες γλυφοκωλαδες!! περιμενω πως και πως να την ξαναδω
26 Μαΐου, 2020
Εμένα στο 5λεπτο την ώρα που την είχα στα 4, τραβήχτηκε, γύρισε, και μου έλεγε νευριασμένη Maldito, maldito! Ύψωσε ένα κωλοδάχτυλο μπροστά στη μούρη μου νευριασμένη. Όλα αυτά, επειδή το απολάμβανα και δεν ήθελα να τελειώσω σε 5 λεπτά!!!!! Με τα πολλά της δίνω να καταλάβει ότι θέλω να ξαναστηθεί για να τελειώσω. Στήθηκε, περίμενε κάποια δευτερόλεπτα, εγώ δεν μπόρεσα να ξαναπάρω μπρος, έβρισε και μετά έφυγε. Μακριά!!!!
26 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σκέψου να πέσει σε κανέναν ψυχακια και να του κα νει τέτοια χαχαχ !!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3