Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 392891
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εχω ξαναγραψει κριτική για τη Ντανιέλα αλλά για τη Θησέως 365.

Η Ντανιέλα για μένα ειναι μια πανέμορφη κοπέλα απο τη βενεζουέλα. Ωραία 2.5αρι στηθος με πολύ ωραίο κωλαράκι. Είναι πο τις γυναίκες που ειναι ψιλοαγύμναστες, οπότε ο κώλος ειναι λίγο πεσμένος αλλά για πάρα πολλές σφαλιάρες.

Αυτό που είχα γράψει για την προηγούμενη εμπειρία μου με την Ντανιέλα ήταν ότι στο σοσιαλ ειναι αρκετά ψυχρή και δεν έχει διάθεση για σόσιαλ και προκαταρκτικά.

Αυτή τη φορά, μπαίνω στο δωματιο μετά απο κανα 10λεπτο μπαίνει η Ντανιέλα. Την έβλεπα ήταν λίγο κάπως...ζαλισμένη και κρατούσε ενα πλαστικό ποτηράκι. Μου λέει θες?? Τη ρωτάω τι ειναι?? Μου λέει βοτκα. Απο χθες μόνο πίνω και κάνω σεξ και δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Λέω πλάκα θα μου κάνει..παίρνω το ποτηράκι ήπια ελάχιστα...ίσα που έβρεξα τα χείλια μου και όντως ήταν βότκα. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά ήταν πολύ χαλαρή η Ντανιέλα, προφανώς επειδή ήταν ντίρλα...τόσο ντιρλα που δεν είχε δυναμη να πιέσει το μπουκαλάκι με το λιπαντικό για να βγει τζελ. Το έκανα εγώ για αυτήν..

Το καλο σε όλα αυτά ήταν οτι η Ντανιέλα ήταν τοσο χαλαρή και τη φάση την είδε σα να μην ήταν η δουλειά της, αλλά σα να ήταν με ενα γκόμενο που ήθελε. Ξεκίνησε με πίπα. Σχετικά καλή και γρήγορα την ανέβασα πάνω μου. Το να είναι απο πάνω το χειρίζεται καλά. Μετά τη γύρισα στα 4 για να βλέπω την θεα της κωλάρας της. Και εκεί ήταν πραγματικά το αποκορύφωμα. Αφού μπήκα και ξεκίνησα χαλαρά, μετά άρχισα σφυροκόπημα. Η ντανιέλα μετά απο ενα σημείο έβγαζε αληθινες κραυγές αλλα όχι δυνατές, τις νορμάλ αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν πραγματικές. Και αυτό το λέω για τον εξής λόγο. Δεν είχα πολυκαταλάβει στην αρχή οτι επειδή ήταν πιωμένη θα την...έβρισκε και αυτή και όταν άρχιζε να βγάζει τις πρώτες κραυγούλες εγώ ήμπυν στα τελειώματα. Δεν κατάφερα να κρατηθώ να μην τελειώσω και αφού βγαίνω, γυρνάει και μου κάνει ''γιατι σταμάτησες?'', της λέω ''τελείωσα'', και χτυπάει το χέρι της στο κρεβάτι σε φάση οτι...γιατι τόσο νωρίς....Με χαιρέτησε και βγήκε απο το δωμάτιο.

Σε γενικές γραμμές, η Ντανιέλα είναι πολύ όμορφη. Δεν είναι πολύ της κουβέντας εκτός και αν ειναι ντίρλα. Στα του σεξ, καβαλάει ωραία, σχετικά καλή πιπα και κωλάρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2020
Όνομα κοπέλας
Daniela
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
941
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, baroc, Yatoputso και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2020
Αφου ηταν σε φαση ντιρλα γτ δε δοκιναζες να σ παρει καμια πιπα χωρις καποτα κατι που δεν ειναι στο προγραμμα ; εγω θα το δοκιμαζα
07 Μαρτίου, 2020
παικτη αυτο το σκηνικο ειναι απο τα λιγα και επρεπε να το εκμεταλλευτεις στο φουλ!
08 Μαρτίου, 2020
Έχετε δίκιο και οι δυο!! Αλλά...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3