Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 52 10
Sex Studio 121229
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Γράφω και εγώ τη γνώμη για αυτή τη φώκια ονόματι μορενα μπας και σωσω πολλα 50 ευρα που θα πανε σε αυτή τη μπουρουχα.Απο καιρο την είχα δει στο προγραμμα και παρασυρομενος από τα μεγάλα βυζια και εκείνη τη μέρα καυλωμενος εφυγα γρήγορα να τη συνάντησω. Μπαίνω μεσα, η τσατσά ευγενική μου δείχνει τη Μορενα βλεπωντας τα βυζια της χωρίς δευτερη σκεψη δίνω τα φράγκα και παω στο δωμάτιο. Μετά από 5 λεπτά σκαει, αρχίζει το μπλα μπλα πως σε λένε τι ωραία τατοο έχεις και διάφορα,την σταματάω και μου βάζει προφυλακτικο μου κανε μια από τις χειρότερες πιπες στη ζωή μου, ουτε το κατέβαζε αλλά με κοιτουσε σαν ουφο προσπαθωντας το ζωο με το μεγάλο προσον τα βυζια της να χυσω γρήγορα για να μην χρειαστεί να τη γαμησω. Το καταλαβαινω και της λέω ελα σταματα και ελα να γαμηθουμε λίγο, παω να τη παρω από μουνι το χώνω και δεν εμπαινε προσπαθησα πολλες φορες λες και είναι παρθένα και πρωτη φορα γαμιεται, λέω ας το παρει διάολο αν και κάτι είχα αρχίζει να υποψιάζομαι αλλά έδιωξα τις καχυποπτες σκέψεις, της λέω στα 4 και όπως παω να το βάλω πάλι μέσα δεν εμπαινε λέω από μέσα μου δεν γίνεται αυτό τα νευρα μου είχαν φτάσει στο κόκκινο. Της λέω τι γίνεται πλακα μου κάνεις? μου το παιζε ανήξερη και καλά ότι δεν καταλάβαινε γιατί ήμουν εξοργισμένος, της απαντάω σου δωσα λεφτά για να γαμησω αμα ειναι να το παιξω θα τον έπαιζα και μόνος μου στο σπίτι τσαμπα, συνέχιζε να με κοιτάει με βλέμμα χάνου και μου λέει τι να κάνω τώρα. Η πουτανα τρώγοντας το χρόνο μου χωρίς να κάνει τιποτα και γνωρίζοντας ότι είχαμε 1 λεπτό και ότι πετυχε το σκοπό της να μου τα φάει τα φράγκα και να με ξενερωσει, της λέω κάντην όπως είσαι, μου απαντάει με ένα και καλά στεναχωρο υφος να της δώσω εξηγήσεις γιατί είμαι έτσι, συνέχισε η φακλανα να με δουλευει χωρίς ίχνος τσίπας μετά αφου δεν απαντουσα πηρε τα πραγματα και εφυγε σίγουρα πίνοντας στην υγεία του κορροιδου που τσίμπησε από τα μεγάλα βυζια της. Πραγματικά μου ήρθε να τα σπάσω όλα, φευγοντας έριξα κάτι καντήλια κάτι χριστοπαναγιες που δεν με είχα ξαναδεί τόσο οργισμένο. Μιλάμε για μεγάλη σκατοκουραδα που παίρνει τα φράγκα και παιζει ρεσιτάλ θεάτρου στο δωμάτιο για να σε νευριάσει και να την διώξεις. Πρωτη φορα βλέπω στη ζωή μου τέτοια υπουλη πουτανα όπου τη δείτε ρίξτε της μια μουτζα και ένα πακετο σκατα σκυλου στη μουρη γιατι μιλάμε για μεγάλη ψωλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2020
Όνομα κοπέλας
Μορένα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
120
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 puteen69, artem82, Marcus77 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2020
γελουσε συνεχεια γιατι οταν ειχα παει κι εγω μονο γελουσε και μιλουσε. Σεξ μηδεν ασε που ειχα παρει 69 και μυριζε..... Το ιδιο ισχυει για την Εμιλυ που λεει οτι ειναι Κυπρια και δεν ειναι. Αυτη η συγκεκριμενη ζηταει πολλα εξτραδακια. Εχω γραψει αρκετες κριτικες για αυτην
G
Georgeman23
02 Μαρτίου, 2020
Γιαυτο καλο ειναι να διαβαζετε καμια κριτικη.Εχουν γραφει διαφορα για την κυρια.
02 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γράψε μία κριτική -έστω και τώρα- και για τη μπαζόλα τη Μορένα, μήπως και σώσουμε κόσμο απ' το να πετάξει τα λεφτά του
03 Μαρτίου, 2020
Κανονικά έπρεπε να παρω τα λεφτα πισω, εφόσον δεν έκανε την δουλειά της να γαμιεται τότε να επιστρέφουν τα φράγκα. Αλλά να σου τρώει λεφτά, να μην σου κανει τίποτα και να σου πουλάει παραμυθι είναι ότι χειρότερο, θα της έσκαγα καμια κλωτσιά στο κεφάλι να σωριαστει γιατί μετά έφτασε στα όρια μου η πουταναρα.
05 Μαρτίου, 2020
ΦΙΛΕ ΜΟΥ
αυτο που λες δεν στεκει με τιποτα
σε στουντιο παω μισ στο τοσο και δεν γραφω κριτικες γι αυτα
την κοπελα τηνεχω αρει και στην προηγουμενη αλυσιδα που δουλευε και στην τωρινη
εχει αποδοση ανω του μεσου ορου τουλαχιστον σε μενα
και ειναι η μονη που εχω παρει 3 φορες σε 6 μηνες
εγω ειμαι εσκορτακιας κυριως οποτε μπορω να πω οτι η κοπελα σιγουρα εχει αποδοση καλη

φιλικα παντα
την καλησπερα μουΚαπέλο
G
geroksouras
10 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε πλακα κανεις 22 χρονών ειμαι πολυ καλα εμφάνισιακα και παντα καθαρός. Αυτή η καριολαρα μορενα δεν θέλει να γαμηθει,είναι εκεί για να μπαίνει στο δωμάτιο να σου πιανει τη κουβέντα και με ελπίδα τα βυζια της να σε τελειώσει στα γρηγορα. Εχω τυχει άλλη να βρωμάει, άλλη να μην θελει να τη γαμαω δυνατά, άλλη να φυγει στα 10 λεπτά, άλλη να αργήσει μια ώρα στο δωμάτιο αλλά τουλάχιστον με όσες εχω παει γαμηθηκα δεν έφυγα χωρίς να το χώσω. Ευχομαι κάποιος να ρίξει μια σφαλιάρα η μια μπουνιά για να μάθει να σέβεται το κοπο των ανθρώπων που έκαναν για να βγει το χρήμα που η βοδαρα αρπάζει με ευκολία. Να του έχει φυγει του άλλου ο κωλος για να βγάλει τα 50 ευρώ και η φακλανα να σου πουλαει παραμυθι. Νταξει ξέρω είναι πολυ δυσκολη και σκληρή δουλειά που κάνουν αυτά τα κορίτσια, δεν ζητάω όταν τις γαμαω να τα δίνουν όλα και να είναι μες τη τρελή χαρά από καυλα αλλά το να μην κάνει σεξ καθόλου είναι εξωφρενικό. Μακριά από αυτη καριολα Μορενα, ότι χειρότερο κυκλοφορεί σε στουντιο αυτή τη στιγμή.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6