Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 160040
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σχολωντας απο την απογευματινη βαρδια, το δρομολογιο του υπηρεσιακου λεοφωρειου περναει κοντα στην Καρεα.....

Προσφατα ειχα διαβασει τις κρητικες για την Σαρα, και ειπα να μην χασω την ευκαιρια.Eυτυχως πηγα με το υπηρεσιακο, γιατι απο parking στην επριοχη, εχασες....

Πρωτη φορα στο Καρεα 30, γυρω στις 23:00. Παραξενος χωρος. Τεραστιο σαλονι, περιποιημενο σχετικα.

Η τσατσα με καλωςοριζει και με ρωταει εαν γνωριζω την Σαρα, που ξεπροβαλε μες στην ωρα.

Ωραια κοπελα, ξανθια,χωρις ιχνος περιτων κιλων, μετριο βυζακι και προστυχοφατσουλα....

"Ας γνωριστουμε" ειπα στην τσατστα που ολο χαμογελο με ανεβασε στον οροφο που ειναι τα δωματια.

Μεγαλος χωρος επισης. Μπαινωντας στο δωματιο, ρωταω:

"Τι σας δινω?"

"Να σου πω τα προγραμματα , λεει και ξεκιναει :

60 το απλο.....

Πριν ολοκληρωσει της δινω το 60αρι και με χαιρεταει ευχομενη "Καλα να περασετε".

Το δωματιο πολυ μεγαλο, με δικη του τουαλετα, με ντουσιερα, καθαρες πετσετες.

Το κυριως δωματιο, δεν ειχε κατι το ιδιεταιρο.

Μετα πο λιγο, μπαινει η Σαρα.

Μασωντας πολυ επιδεικτικα τσιχλα, κατι που με χαλασε λιγακι.

Παραπονεθηκε με ναζι για το air condition, που την εκανε να κρυωνει.

Βγαζει την τσιχλα απο το στομα, ανοιγει το προφυλακτικο, το τοποθετει και αρχιζει το κλαρινο.

Αρκετα καλη. Ξερει την τεχνικη, εναλαγες με τα @@λακια δεινοντας μου ομως την αισθηση οτι ηθελε να τελειωσουμε ετσι.....

Την σταματησα. "θελεις sex" με ρωτησε απορημενη !!!

Δεν απαντησα και της ζητησα να ελθει απο πανω μου, πραγμα που εγινε.

Καλη συμμετοχη, φιλακια στον λαιμο, εμφανως προσποιητα βογγητα. (Δεν ειχα βεβαια την απαιτηση να το αισθανεται κιολας...)

Με σταματαει απο μονη της και στηνεται στα 4.Καλα τα πηγαμε και εκει.Τα βογηγτα συνεχιστηκαν και της ζητησα ιεραποστολικο. καμια αντηριση.

Ισως η καλυτερη απο τις στασεις που καναμε, η συμμετοχη της αυξηθηκε και ετσι το τελος δεν αργησε να ελθει.

Δεν ηταν η αξεχαστη εμπειρια, χωρις βεβαια να μετανοιωσα που πηγα.

Δεν καταλαβα σε καμια στιγμη τον λογο που το βασικο προγραμμα ειναι 60 ευρω, χωρις να υπαρχει κατι το επιπλεον που να δικαιολογει αυτη την τιμη.

Σε καποιες στιγμες μου εδωσε την αισθηση της ξεπετας, αλλες φορες ηταν αρκετα "συνεργασιμη".

Δεν ισχυει στην Σαρα -κατα την ταπεινη μου αποψη -το ρητο "οτι πληρωνεις παιρνεις".

Εχω παρει πολυ καλυτερα στα 50 ευρω. Οχι οτι θα με σωσουν τα 10 ευρω διαφορα, αλλα εμεινα με την απορια.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Σάρα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια