Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 86 10
Sex Studio
111439
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιάρηδες! Χτες, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία πρώτα με το μαγαζί για να δω ποια δούλευε (μου είπαν ότι ήταν η Ταμάρα), είπα να κατηφορήσω προς Μεταξουργείο μεριά για να επισκεφθώ την συγκεκριμένη κοπέλα. Είχα ξαναπάει μαζί της πέρυσι, τέτοια εποχή περίπου. Για όσους δεν την ξέρουν, είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, η ηλικία της γύρω στα 40 και κατάγεται από Ρωσία. Στο δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καλή που με κάβλωσε αμέσως! Στην αρχή ξεκινήσαμε με ισπανική περιποίηση και έπειτα μου φόρεσε προφυλακτικό για να μου πάρει πίπα. Μιλάμε με πίπωνε σαν λυσσασμένη, πράγμα το οποίο με έκανε τούρμπο, ενώ η ίδια το απολάμβανε σαν τρελή. Στην συνέχεια της πρότεινα να ακολουθήσουμε ιεραποστολική στάση όπου και δέχθηκε, γλείφοντάς της τα ποδαράκια και γαμώντας την!!! Έτσι μετά από λίγο ήλθε και το μοιραίο χύνοντας μέσα της. Συνοψίζοντας, να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της, καθώς και εκείνη από εμένα και μάλιστα μου είπε ότι είμαι καλός και ήσυχος άνθρωπος. Μου είπε επίσης ότι όλες οι κοπέλες που δουλεύουν στο μαγαζί είναι πολύ καλές. Επίσης να πω πως και η τσατσά (μάλλον Ρωσίδα και αυτή) ήταν ευγενέστατη μαζί μου, αφού όταν έφυγα μου έδωσε μια καρτούλα με το τηλέφωνο του studio και ότι είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ. Αυτά είχα να πω, καλές τσάρκες σε όλους σας!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Ταμάρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού